hocam beim branche bakın gerçekçilik değilhizmet götürdüğüm hatlar var MetroDreamin' | İzmir-Aydın-Manisa Raylı Sistem/Kara Ulaşımı/Deniz Ulaşımı Starchaser Branch WowturkeyHocam bir göz ucu ile baktım da, bana çok karışık geldi
hocam beim branche bakın gerçekçilik değilhizmet götürdüğüm hatlar var MetroDreamin' | İzmir-Aydın-Manisa Raylı Sistem/Kara Ulaşımı/Deniz Ulaşımı Starchaser Branch WowturkeyHocam bir göz ucu ile baktım da, bana çok karışık geldi
Hocam ben zaten sizin branche bakmışımhocam beim branche bakın gerçekçilik değilhizmet götürdüğüm hatlar var MetroDreamin' | İzmir-Aydın-Manisa Raylı Sistem/Kara Ulaşımı/Deniz Ulaşımı Starchaser Branch Wowturkey
Hocam ben zaten sizin branche bakmışım
Orjinali daha da karmaşık![]()
orjinalde ne değişmeli o zamanHocam ben zaten sizin branche bakmışım
Orjinali daha da karmaşık![]()
benim yeni hatlara bir baksana özellikle M8 çok güzel ilham verebilirorjinalde ne değişmeli o zaman
m6'nın lajiverdibenim yeni hatlara bir baksana özellikle M8 çok güzel ilham verebilir![]()
oradan metro mu geçer yaniaman m7ye bakma onu evlatlıktan bile çıkardım
onu seferihisara uzatçam şimdilik taslak ooradan metro mu geçer yani
Bence Ahmetbeyli’ne giden banliyö de olmamış ama![]()
plan sahildi sonra yelkiye girdim ordan da bucadan çıktım anlamadım yanioradan metro mu geçer yani
Bence Ahmetbeyli’ne giden banliyö de olmamış ama![]()
hemen bakıyım hocamAtabey Hocam, Benim yaptığım Branchteki "Bence Düzeltilmiş" olarak işaretlediğim hatlara bakabilir misiniz?
Bir de M5 hattının Karşıyaka tarafına ne yapabilirim?
hocam link atar mısınızAtabey Hocam, Benim yaptığım Branchteki "Bence Düzeltilmiş" olarak işaretlediğim hatlara bakabilir misiniz?
Bir de M5 hattının Karşıyaka tarafına ne yapabilirim?
hocam link atar mısınız
Şuradaki linki kullanabilir misiniz?@Ulaşımcı Muhammed
Şimdi fark ettim, haritaya branch atabiliyormuşuz. Öyle yapıp size döneyim.
Ayrıca, metroları olabildiğince çapraz geçirmek yerine yanaş ayrıl şeklinde yapmaya çalışacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 105059
Örnek M6 için düşündüğüm rota
![]()
MetroDreamin' | [Branch] Hayalimdeki İzmir Raylı Sistemleri (tramvay hatları hariç)
[Branch] Hayalimdeki İzmir Raylı Sistemleri (tramvay hatları hariç) | MetroDreamin' map by Oyunun adresi com türkmetrodreamin.com
Şimdilik M6 ile M11a/b 2'yi yapabildim.
M6 biraz bambaşka hat gibi oldu, umarım anlayışla karşılarsınız.
sağolun hocam edit bu da çalışmadı mor simgeye basıp atabilirsiniz edit 3 oldu![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.