Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Bende konuştuğumda Ultra Lf 12 hakkında hiç iyi olmadığını söylediler otokar Kent göre bazı akia şöförleri otokara geçmiş
Tek sorunu frenler. O da 25 Metre aracı durdurmak için durağa girince frene basarlarsa araç tabi durmaz. Otokar 4 metre daha kısa ve 21 Metre.

Ayrıca Otokar'ın şu ana kadar metrobüste karıştığı 2 büyük (motorun yanması ve kafa kafaya çarpışma) kazası mevcut

Tek sorunu frenler. O da 25 Metre aracı durdurmak için durağa girince frene basarlarsa araç tabi durmaz. Otokar 4 metre daha kısa ve 21 Metre.

Ayrıca Otokar'ın şu ana kadar metrobüste karıştığı 2 büyük (motorun yanması ve kafa kafaya çarpışma) kazası mevcut
Fren çoğu otobüs için sıkıntı aslında metrobüs araçları hakkında bir şey bilmdeğim için söylemeyeceğim

Toplu cevap vermiş olayım, hem yakıt,hem bakim,hemde yolcu açısından akia dan verim alınmamıştır, 1 numara capacity, 2,otokar,3 connecto olarak gider hiç bir şoför bu araca çıkmak istemez hiç bir usta bakmak istemez ne freni tutar ne kliması sağlıklı çalışır nede motoru verimlidir

25 Metre aracı durağa girmeden frene basmazlarsa freni tutmaz. Aynı şeyi Capacityde yap araç yine durmaz
ne kliması sağlıklı çalışır
Şu an sadece İstanbul değil Türkiye'de en iyi klimaya sahip araç Akia Ultra LF25'tir. Rakibi bile yoktur. Sıcak bir yaz günü tüm markalara bindikten sonra Akiaya binmenizi tavsiye ederim. Dediğimi o zaman anlayacaksınız.

Yazları metrobüste gerekirse 10 dakika Akia beklerim kliması için

25 Metre aracı durağa girmeden frene basmazlarsa freni tutmaz. Aynı şeyi Capacityde yap araç yine durmaz

Şu an sadece İstanbul değil Türkiye'de en iyi klimaya sahip araç Akia Ultra LF25'tir. Rakibi bile yoktur. Sıcak bir yaz günü tüm markalara bindikten sonra Akiaya binmenizi tavsiye ederim. Dediğimi o zaman anlayacaksınız.

Yazları metrobüste gerekirse 10 dakika Akia beklerim kliması için
Halk olarak evet ama bunu iett olarak dusunulmesini de kanaat getirin, iş sadece klima değil ki fiyat-fayda: verim düşünüldüğünde akia olumsuz yönde kanaat alıyor maalesef

ilk ve tek alım otokardan olur farklı firmalardan araç alınmaz diye düşünüyorum
Metrobüs Otokar'a emanet edilecekse vay halimize geçmiş olsun..

Otokar'ın şehir içi araçlarına lafım yok fakat metrobüs tam bir facia. İçi soğuk Otokar'a çok nadir 1-2 kez denk geldim. Onun dışında sağda solda yolda kalan araçlar ya Otokar oluyor ya da Conecto. Akialar da kalıyor ama Otokar kadar değil.

Otokar'ın şehir içi araçlarına lafım yok fakat metrobüs tam bir facia. İçi soğuk Otokar'a çok nadir 1-2 kez denk geldim. Onun dışında sağda solda yolda kalan araçlar ya Otokar oluyor ya da Conecto. Akialar da kalıyor ama Otokar kadar değil.
Çünkü otokarlarin hepsi sefer de oluyor akia lar ise %25 i onun dışında maalesef iett şu anda başka firma ile herhangi bir alım yapacağı kanaatinde değilim.

katılıyorum

Geri