o çevre düzenlemesi nisan sonu mayıs başı olur.Samandıra da öyle olmuştuBen sultanbeylide yaşıyorum daha hiçbi istasyonun çevre düzenlemesi yapılmamış dışı inşaat halinde mayısda açılacak diyolar ama bakalım...
o çevre düzenlemesi nisan sonu mayıs başı olur.Samandıra da öyle olmuştuBen sultanbeylide yaşıyorum daha hiçbi istasyonun çevre düzenlemesi yapılmamış dışı inşaat halinde mayısda açılacak diyolar ama bakalım...
İnşallaho çevre düzenlemesi nisan sonu mayıs başı olur.Samandıra da öyle olmuştu
Ben sultanbeylide yaşıyorum daha hiçbi istasyonun çevre düzenlemesi yapılmamış dışı inşaat halinde mayısda açılacak diyolar ama bakalım...
Bütün raylı sistem hatlarında öncelik her zaman
yer altındadır. Yerin altındaki işler mevzuat & kanun gereği tamamlanma aşamasına geldikten sonra akabinde yer üstünde çalışmalar başlar.
İBB’nin bu hatla ilgili yer altındaki çalışmaların henüz tamamlanma aşamasına gelmediğinden ötürü normaldir..
Muhtemelen Nisan ayı içerisinde çevre düzenlemelerine başlarlar ve bir kaç ay sonrada totemleri görmüş oluruz.
Gerek finansal açıdan, gerek efor açısından iBB’nin yoğun kıymet ve önem verdiği bir hat..
Bu arada; Yeniden metro hattını kapatmayı düşünüyorlar, Mart ayındaki ara tatilde.
24 Ocak ve 25 Ocak 2026 tarihlerindeki sonuçlar olumlu.
16 Mart 2026 - 20 Mart 2026 tarihleri arasında.
Test ve devreye alma süreci sona erdikten sonra zaten sertifikasyon süreci de Şubat sonu- Mart gibi başlamış olur.
İlave setler gündemdeydi diye hatırlıyorum @TCDD & demir-yolcu daha hakim amaBu kadar önem veriyorlarsa ilave setler alsınlar.Bir gün 17:00-19:00 arası Altunizade'den binmeye çalışsın o çok değerli yöneticiler de insanların halini görsünler.
Sultanbeyli açılınca ne olacak düşünmek bile istemiyorum.
samandıra etabının açılışı öncesi 4 set alınmıştı, bu setler hattın orijinal araçları ile aynı olacak şekilde mitsubishi tarafından üretildiİlave setler gündemdeydi diye hatırlıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.