Önden denk getirdiklerim de var.hocam bunu aslında önden denk getirirseniz çok daha iyi çıkar
Önden denk getirdiklerim de var.hocam bunu aslında önden denk getirirseniz çok daha iyi çıkar
EFSANE ELİNE SAĞLIKEkli dosyayı görüntüle 103852Ekli dosyayı görüntüle 103854
@Ömer arda köseoğlu sence nasıl fotoğraflar ? Arkadaşımın kamerasından çektim tabelayı çekerken 1/60 enstantane ile çektim.
Hocam imzayıda öyle bir yere koymuşşaunuz zor fark ediyorTekniğini ve kamerayı anlayan herkes çok iyi çekimler yapabilir ekipmandan bağımsız.
Şunu iPad 9’da çektim. Kamerasının hiç bir numarası yok. İmzam haricinde hiç bir editleme barındırmıyor.Ekli dosyayı görüntüle 104046
Sağolun hep öyle olması için uğraşıyorum.Hocam imzayıda öyle bir yere koymuşşaunuz zor fark ediyor
Benim çekimlerimin çoğu spontanedirÇekim yaparken biraz beklemek ve önceden hazırlanmak gerekiyor hareket halinde özellikle bir süre beklemeyi bekliyorsun biraz zor oluyor
Bendekiyle aynı modelBizde Cannon EOS 700D var fakat hiç bu fotoğraf işlerine detaylı şekilde girişmedim. Şu ana kadar tüm fotoğrafları Iphone kamerası ile çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 104129
A3061 / 34 KOE 771 / Akia Ultra LF12
33 Turgutreis - Eminönü
O3051 / 34 TP 7768 / Otokar Kent 290LF
98Y Yüzyıl Mahallesi-Bakırköy
25 Ocak 2026
Giyimkent
elinde altın var altın işlemeyi acilen öğrenmen lazım bence güzel makineBizde Cannon EOS 700D var fakat hiç bu fotoğraf işlerine detaylı şekilde girişmedim. Şu ana kadar tüm fotoğrafları Iphone kamerası ile çektim.
Aklıma aynı şekilde bozulan karelerim geldi, far işin içine edebiliyor maalesefBen de bugün böyle bir fotoğraf çektim. Akia'nın sol farı birazcık mahvetmiş gibi gözükse de fotoğraftan yine de memnun kaldım. (üzerinde düzenlemeler yapılmış hâli)
Sahibinden, antika pazarlarına bakabilersinizBir şey soracağım 10 15 bin lira arasında ikinci el önerebileceğiniz kamera varımdır Ailecek çekim yapmayı planlıyoruz
Teşekkürler sağolunSahibinden, antika pazarlarına bakabilersiniz
Antika pazarlarında bomontideki tolga beye bakabilersiniz. Alacaksanız DSLR veya aynasız alın point and shoot ve bridge tarzı kameraya para yatırmayın hepsi telefon kamerası karşısında kötü yaşlandılarTeşekkürler sağolun
Antika pazarlarında bomontideki tolga beye bakabilersiniz. Alacaksanız DSLR veya aynasız alın point and shoot ve bridge tarzı kameraya para yatırmayın hepsi telefon kamerası karşısında kötü yaşlandılar
şu ana kadar sarj portlu olan görmedim. bataryayı çıkarıp standda sarj ediyorsun sarj olunca geri makineye takıyorsun. belki yenilerde yoktur öyle bir şeySensörde veya Lenste sıkıntı (ölü piksel / çizik) dijital ise şarj portunun çalıştığından emin olun. Özellikle de 2. el pazarlardan alacaksanız.
Görmediyseniz gösterebilirim şarj potlu makineşu ana kadar sarj portlu olan görmedim. bataryayı çıkarıp standda sarj ediyorsun sarj olunca geri makineye takıyorsun. belki yenilerde yoktur öyle bir şey
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.