Tema düzenleyici

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

1000036070.jpg
1000036069.jpg

@Ömer arda köseoğlu sence nasıl fotoğraflar ? Arkadaşımın kamerasından çektim tabelayı çekerken 1/60 enstantane ile çektim.

Ekli dosyayı görüntüle 104129

A3061 / 34 KOE 771 / Akia Ultra LF12
33 Turgutreis - Eminönü

O3051 / 34 TP 7768 / Otokar Kent 290LF
98Y Yüzyıl Mahallesi-Bakırköy

25 Ocak 2026
Giyimkent

Ben de bugün böyle bir fotoğraf çektim. Akia'nın sol farı birazcık mahvetmiş gibi gözükse de fotoğraftan yine de memnun kaldım. (üzerinde düzenlemeler yapılmış hâli)

Sensörde veya Lenste sıkıntı (ölü piksel / çizik) dijital ise şarj portunun çalıştığından emin olun. Özellikle de 2. el pazarlardan alacaksanız.
Antika pazarlarında bomontideki tolga beye bakabilersiniz. Alacaksanız DSLR veya aynasız alın point and shoot ve bridge tarzı kameraya para yatırmayın hepsi telefon kamerası karşısında kötü yaşlandılar

Sensörde veya Lenste sıkıntı (ölü piksel / çizik) dijital ise şarj portunun çalıştığından emin olun. Özellikle de 2. el pazarlardan alacaksanız.
şu ana kadar sarj portlu olan görmedim. bataryayı çıkarıp standda sarj ediyorsun sarj olunca geri makineye takıyorsun. belki yenilerde yoktur öyle bir şey

şu ana kadar sarj portlu olan görmedim. bataryayı çıkarıp standda sarj ediyorsun sarj olunca geri makineye takıyorsun. belki yenilerde yoktur öyle bir şey
Görmediyseniz gösterebilirim şarj potlu makine
1000036178.jpg

Alttaki kısımdan normal şarj adaptörü ile 3 saatte tam şarj oluyor . En azından sürekli batarya çıkarmama gerek kalmıyor . Dünde 1TB SD kartı aldım ömürlük gider heralde bu bana

Geri