Sıralama değişmiş, önce doğrulama kodu, daha sonra kapı numarası şeklinde sorgu yapılıyor şu an
Evet sabah böyle değildi. Çok daha iyi olmuş ve aramayı kutuya tıklar tıklamaz kodları yüklemiyor, 2 karakter girince kodları listelemeye başlıyorSıralama değişmiş, önce doğrulama kodu, daha sonra kapı numarası şeklinde sorgu yapılıyor şu an
Sürekli bu hatayı vermeye başladıEvet sabah böyle değildi. Çok daha iyi olmuş ve aramayı kutuya tıklar tıklamaz kodları yüklemiyor, 2 karakter girince kodları listelemeye başlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 101354
Ekli dosyayı görüntüle 101353
4 tane araca baktım ve captcha hemen bozuldu. Sizde de böyle mi? Ne zaman 3-4 araca baksam site uzun süre gidiyor tekrar bakana kadar en az 1 saat geçiyor. Araç bakma limiti mi koymuşlarAraca bakmak daha hızlı olmuş geldi bana.Eskiden kodu doğru girmeme rağmen hata veriyordu kaç kere.Şimdi öyle rastlamadım.
Ben de böyle değil sanırım.Üst üste baktıktan sonra sadece harita ve aracın çalıştığı hat gözükmüyor kısa bir süre ama o da düzeliyor hemen.5-6 araca baktım şimdi.4 tane araca baktım ve captcha hemen bozuldu. Sizde de böyle mi? Ne zaman 3-4 araca baksam site uzun süre gidiyor tekrar bakana kadar en az 1 saat geçiyor. Araç bakma limiti mi koymuşlar
Ekli dosyayı görüntüle 101850
Çok ilginç sadece bende böyle sanırım. 10 Dakika geçti hala düzelmedi meselaBen de böyle değil sanırım.Üst üste baktıktan sonra sadece harita ve aracın çalıştığı hat gözükmüyor kısa bir süre ama o da düzeliyor hemen.5-6 araca baktım şimdi.
Aynı hatayı verdi bende de şimdi hocam.Çok ilginç sadece bende böyle sanırım. 10 Dakika geçti hala düzelmedi mesela
Ekli dosyayı görüntüle 101851
Bu hatadan sıkıldıysanız dm yoluyla söyleyebilirim çözümünü. Sohbet konusunda görmeyen olabilir
Ayrıca Araç İETT'nin captcha hatasına çözüm buldum. Buradan yazmayayım hatayı fixlemesinler. Özelden yazabilirim
Mobil veriye bile geçmeyi denedim normal ev internetinin sıkıntısıdır diyeBu hatadan sıkıldıysanız dm yoluyla söyleyebilirim çözümünü. Sohbet konusunda görmeyen olabilir
PC’den girince 15 kadar hak veriyor sonra da kendini kapatıyor
bana da bir ara PORD çıktı dedim ya o “D”, “N” olsaydıNe güzel bir captcha yakaladım. Arada böyle kelime Captcha'ları geliyor bana.
Ekli dosyayı görüntüle 103292
Bugün de IPX7 Sertifikası yakaladım Captcha'dan.![]()
Bugün hiç hata almadım PC'den. Bu yüzden Savaş Petrol listesini çok rahat hazırladım. Olayı düzeltmişler.PC’den girince 15 kadar hak veriyor sonra da kendini kapatıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.