Tema düzenleyici

Araç İett

Sıralama değişmiş, önce doğrulama kodu, daha sonra kapı numarası şeklinde sorgu yapılıyor şu an
Evet sabah böyle değildi. Çok daha iyi olmuş ve aramayı kutuya tıklar tıklamaz kodları yüklemiyor, 2 karakter girince kodları listelemeye başlıyor

Ekran görüntüsü 2026-01-14 111512.png

Ekran görüntüsü 2026-01-14 111508.png

Araca bakmak daha hızlı olmuş geldi bana.Eskiden kodu doğru girmeme rağmen hata veriyordu kaç kere.Şimdi öyle rastlamadım.
4 tane araca baktım ve captcha hemen bozuldu. Sizde de böyle mi? Ne zaman 3-4 araca baksam site uzun süre gidiyor tekrar bakana kadar en az 1 saat geçiyor. Araç bakma limiti mi koymuşlar

Ekran görüntüsü 2026-01-16 133356.png

Konu sahibi
4 tane araca baktım ve captcha hemen bozuldu. Sizde de böyle mi? Ne zaman 3-4 araca baksam site uzun süre gidiyor tekrar bakana kadar en az 1 saat geçiyor. Araç bakma limiti mi koymuşlar

Ekli dosyayı görüntüle 101850
Ben de böyle değil sanırım.Üst üste baktıktan sonra sadece harita ve aracın çalıştığı hat gözükmüyor kısa bir süre ama o da düzeliyor hemen.5-6 araca baktım şimdi.

Ben de böyle değil sanırım.Üst üste baktıktan sonra sadece harita ve aracın çalıştığı hat gözükmüyor kısa bir süre ama o da düzeliyor hemen.5-6 araca baktım şimdi.
Çok ilginç sadece bende böyle sanırım. 10 Dakika geçti hala düzelmedi mesela

Ekran görüntüsü 2026-01-16 134604.png

Geri