Şu ana kadar buraya hep liste şeklinde atıyordum. Bugün üşengeçliğimi yenip her şeyi dolaptan çıkartıp yatağıma dizdim. Şu anlık son güncel hali. Devamı tabiki gelecek
Yakın çekimde:Şu ana kadar buraya hep liste şeklinde atıyordum. Bugün üşengeçliğimi yenip her şeyi dolaptan çıkartıp yatağıma dizdim. Şu anlık son güncel hali. Devamı tabiki gelecek
Ekli dosyayı görüntüle 90047
Rick gmires bu fotoğrafları paylaştığın için teşekkürlerYakın çekimde:
Premium Araçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 90050
Uzun Kartlar:
Ekli dosyayı görüntüle 90048
Kısa Kartlar:
Ekli dosyayı görüntüle 90049
Yatağınızı toplayabildiniz mi?Şu ana kadar buraya hep liste şeklinde atıyordum. Bugün üşengeçliğimi yenip her şeyi dolaptan çıkartıp yatağıma dizdim. Şu anlık son güncel hali. Devamı tabiki gelecek
Ekli dosyayı görüntüle 90047
Evet kısa sürdü işlem. Boşuna üşenip çıkarmıyormuşum. 5 dakikamı almadıYatağınızı toplayabildiniz mi?
Şu an markette 100-110 lira civarı.Ekli dosyayı görüntüle 87355
Kadıköy antika pazarında bunu bir tane satıcı 100 liraya mı ne zorla satmıştı. Nasıl bir şeydir bu değerli midir özelliği nedir beğendim aracı
@Rick Grimes sen biliyorsundur
bir daha görmedim bu modeliŞu an markette 100-110 lira civarı.
Ben stationwagon’dan başka bir şey slmıyorum gördüğmde. Hak yolunu bulmuşsunuz
Genelde her tip aracı alıyorum.Ben stationwagon’dan başka bir şey slmıyorum gördüğmde. Hak yolunu bulmuşsunuz
Sarı ve turuncu sitede çok fahiş fiyata ürünler var.Bu tarz ifadeler
Kaçıncı araç/Seride kaç araç var
Bu arada az önce sarı sitede bu araca 300 TL ilan gördüm
Evet özellikle sarı sitede koleksiyoncuları kandırmak adına değerli diye çok pahalıya satan kesim var. Fakat ilanları iyi takip edince çok ucuz fiyata acil satılık ilanlar oluyor. Mesela 550-800 lira arasında değeri olan aracı acil paraya ihtiyacı var diye 250'ye aldım geçen günSarı ve turuncu sitede çok fahiş fiyata ürünler var.
Neden maalesef dediniz hocam ne güzel işteHot wheels koleksiyonuna devam ediyorum maalesef
Çok kısa sürede beni bile geçmişsiniz200 arabaya ulaştım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.