Tema düzenleyici

Kanıt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hermes

Konargöçer
Yarbay
Konu sahibi
Kanıt dizisi, ANS Medya ürünü olup, severek takip ettiğim dizilerden biridir,

Dizi, 8 Temmuz 2010 günü, "Kanımdasın Sen" adlı bölümle başlamıştır,başrol oyuncuları
Engin Benli
Deniz Celiloğlu
Sera Tokdemir(1-56.Bölüm arası)
Ece Güzel
Tolga Karel(97-100. Bölüm arası)

Dizi,maaselef ki 3 Şubat 2013 günü, saat 23.15'te başlayan 100. Bölüm olan "Aydınlanma" adlı bölümle bitmiştir, neden bittiği, içindeki cinayetleri kadar gizemlidir,

Daha sonra 2016 yılında Kanıt:Ateş Üstünde adlı, 8 bölüm şeklinde devamı çekilmek istense de, bir türlü olmamıştır,

Diziyi şu anda Kanal D Arşiv Youtube kanalından, Teve2 Kanalından izleyebilirsiniz

Dizinin olduğu zamanlarda 7-8 aylıktım, o yüzden diziyi keşfetmem sadece 2 sene öncesine dayanır,
Eğer diziyi canlı izleyebilme şansı olanlar da bu başlığa gelirse seviniriz

Konu sahibi
Komutanla

Komutanlarım bence en iyi bölüm, Selim komiserin kendini akladığı bölümdü. Film tadındaydı. Forrest Gump'taki oyunculukla kapışmazdı belki ama kendi mecrasında iyidi...
50.Bölüm mü, hocam ben ve Karatas10 hocamızın dediği gibi, Nalbur Canavarı serisi onun yanında daha iyi kalır,
36-37-38.bölümleri tek nefeste atlamadan izlemenizi öneririm,

50.Bölüm mü, hocam ben ve Karatas10 hocamızın dediği gibi, Nalbur Canavarı serisi onun yanında daha iyi kalır,
36-37-38.bölümleri tek nefeste atlamadan izlemenizi öneririm,
Bem her yazdeldiğinde kanıtı izliyorum kışın sınav dönemi diye çok dizi izleyemedim

Kalite böyle bir şey işte, yeni versiyon, yazlık dizilerin, prime time da çıkan, cillop gibi yeni bölümlerini bile izlerken uyuyakalırsın, diğer taraftan yarasa gibi bu saate kadar oturup, gece 1 de çıkan, 15 senelik dizinin 38. tekrar bölümünü, gözünü kırpmadan izlersin. Sonra da nerde o eski diziler... Hakikaten nerde?

Geri