K
kavwnls
Olumlu cevap gelse de yapmıyorlar
. Bana 502 için hep olumlu cevap veriyorlar ama bir kere uyguladıklarını görmedim
Hocam üzmek istemiyorum sizi ama...Sayemde)))
349'u önerdiniz miBenim 583'e de aynı cevap geldi kaç ay oldu hala açılmadı
583ü çok önceden geçen sene ekim ayında önermiştim349'u önerdiniz mi
830 zaten 800 ün gerisinde kalıp iptal oldu 800 devam ettikçe 830 açılmaz körüklü hele hiç olmazEshot 800'ü nasıl açtı acaba ? Hayret iyi ki açmış ama A tarifesinde çalışmıyor işte. 830'u da açsalar bari ama Eshot'un körüklü araçlarıyla ve A tarifesinde açmalılar.
912 evka 3 e alında ve 963 gibi çalışsa 830 a hiç gerek kalmaz830 zaten 800 ün gerisinde kalıp iptal oldu 800 devam ettikçe 830 açılmaz körüklü hele hiç olmaz
Onu yapmazlar Alsancak'a giden yolcular mağdur olur.912 evka 3 e alında ve 963 gibi çalışsa 830 a hiç gerek kalmaz
hayır yani dönerken 963 gibi döner alsancak garı ara durak olarak kullanırOnu yapmazlar Alsancak'a giden yolcular mağdur olur.
Çok uzar öyle yaparsa belki 335 Egekent-Evka 3 Metro açılabilir qhayır yani dönerken 963 gibi döner alsancak garı ara durak olarak kullanır
peki eshot öyle bir şey yapar mı ? yapmaz o yüzden boşa her şeyÇok uzar öyle yaparsa belki 335 Egekent-Evka 3 Metro açılabilir q
ayrı ayrı başvuru yapın hocam birisi egekent birisi ulukent olsun830 hattının Ulukent aktarma - Evka 3 metro hattına dönüşmesi için başvuru yapacaktım geçenlerde denedim ama hata vermişti tekrar deneyeceğim ancak ben hattın bu şekilde düzenleme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum egekent aktarma - evka 3 metro hattı olarak istesem o şekilde düzenlenme ihtimali daha yüksek. Ayrıca 800'ün ücretsiz aktarma verecek şekilde gkö lü çalışması için talep oluşturacağım 800 için yapılabilecek en mantıklı düzenleme bu A tarifesine geçerse eshotun geliri çok azalır bu şekilde olması hem yolcuları zorlamaz hem gelir biraz azalsa da yine kazandırmaya devam eder. @Rekli @Ayaz @kısayolunuzunu 830 için ulukent olarak mı egekent olarak mı başvurayım ?
Egekent için yaptım ulukent için de yaparım ama egekent de olsa bu hat açılmalı. Çiğli - Karşıyaka - Bayraklı - Bornova arası bu hat 330 gibi çok işlevli bir hatta dönüşebilir.ayrı ayrı başvuru yapın hocam birisi egekent birisi ulukent olsun
girneden karşıyakaya girip sonra alaybeyden çıkabilir hem çiğli-karşıyaka arası izban alternatifi 2.hat olur ama 853 aosb den gidiyor 830 anadolu cd-girne cd-Yalı cd-altınyol-Yüzbaşı İbrahim Hakkı Cd.-252Sk.-Mustafa Kemal Caddesi - Evka 3 Metro şeklinde gidebilirEgekent için yaptım ulukent için de yaparım ama egekent de olsa bu hat açılmalı. Çiğli - Karşıyaka - Bayraklı - Bornova arası bu hat 330 gibi çok işlevli bir hatta dönüşebilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.