Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz | Sayfa 10 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz

Olumlu cevap gelse de yapmıyorlar :D. Bana 502 için hep olumlu cevap veriyorlar ama bir kere uyguladıklarını görmedim

• Üzgün
Tepkiler: Enstanya
Benim de Semt Garajı - Demokrasi Üniversitesi hattı önerime böyle olumlu bir cevap gelmişti ama açılmadı hala.

• Beğen
800'ün A tarifesine geçmesi için oluşturduğum talebe red geldi. Eee neden o zaman eskiden A tarifesindeydi de şimdi olamıyor ?

Screenshot_20250704_141052_Bizzmir.jpg

Tamam Menemen merkez ilçe olmadığı için A tarifesinde çalışamıyor ama o zaman neden 830 A tarifesinde çalışmadı? Çiğli merkez ilçe değil mi 🤔

• Haha
Çeşme - Fahrettin Altay hattı talebime de red geldi. İlla aktarma yaptıracaklar.

Screenshot_20250704_145758_Bizzmir.jpg

Screenshot_20250704_145803_Bizzmir.jpg

Benim 583'e de aynı cevap geldi kaç ay oldu hala açılmadı

Eshot 800'ü nasıl açtı acaba ? Hayret iyi ki açmış ama A tarifesinde çalışmıyor işte. 830'u da açsalar bari ama Eshot'un körüklü araçlarıyla ve A tarifesinde açmalılar.

Eshot 800'ü nasıl açtı acaba ? Hayret iyi ki açmış ama A tarifesinde çalışmıyor işte. 830'u da açsalar bari ama Eshot'un körüklü araçlarıyla ve A tarifesinde açmalılar.
830 zaten 800 ün gerisinde kalıp iptal oldu 800 devam ettikçe 830 açılmaz körüklü hele hiç olmaz

• Beğen
Tepkiler: dragi35

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.