Tema düzenleyici

Yurtdışından Tuhaf Binalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hermes

Konargöçer
Yarbay
Konu sahibi
@emre1979'un New York başlığına paylaştığından ilhamlanarak bu başlığı açtım, örnek 1'imiz Ohio'dan

Longaberger Building

abandoned-longaberger-basket-company-headquarters-v0-kpyzcib9d6hb1.jpg
Burası,bir sepet şirketine ait olduğumdan böyle, bence bir pazarlama abidesi, sizce nedir

Konu sahibi
Louis Vitton reklamıymış epey uğraştım sonunda öğrendim . Zenginler hep kazanıyor ABD de bu markayı bilmiyorum kadınlara yönelik ürün satıyor galiba

1756752237049.png

yılların bağlar yunus emre mahallesi yurt dışındamıymış
Vay be binbaşım, gerçekten böyle bir bina var yani. Ben bugüne kadar bu binanın olmama ihtimaliyle kendimi avutuyordum. Vay arkadaş bu nasıl bir statik mucizesi, nasıl bir mukavemet harikası. Mısır piramitlerini, baş aşağı yapsan anca böyle bir denge prensibiyle ayakta durur. İnşallah asansörü de vardır da insanlar bu sanat eserine merdivenle çıkmak zorunda kalmazlar...

Vay be binbaşım, gerçekten böyle bir bina var yani. Ben bugüne kadar bu binanın olmama ihtimaliyle kendimi avutuyordum. Vay arkadaş bu nasıl bir statik mucizesi, nasıl bir mukavemet harikası. Mısır piramitlerini, baş aşağı yapsan anca böyle bir denge prensibiyle ayakta durur. İnşallah asansörü de vardır da insanlar bu sanat eserine merdivenle çıkmak zorunda kalmazlar...
asansörü yok merdiveni var binanın adamın arsası varmış belediye yol çekmiş bide kaldırım yapcam demiş adamda böyle yapmış

asansörü yok merdiveni var binanın adamın arsası varmış belediye yol çekmiş bide kaldırım yapcam demiş adamda böyle yapmış
Aferin arsa sahibine, israfa gerek yok, 10 m² de olsa, apartmanı yapıcan kardeşim. Asansörü de olsa, biraz da kaldırım geniş olsa daha iyi olurmuş ya neyse, böyle idare etsinler artık. Eskimiş zaten, yakında yıkıp, 10 katlı ve asansörlüsünü yapar...

Geri
Üst Alt