Tam öğrenci evi olmalıkmışBizdeki mühendislik harikalarınıda yabana atmayalım. Balkon bile var, manzara önemli tabi. Grafiğine göre, 20 metreyi kırarsa, 1000 metreye kadar gider bu ev. Target Sky...
Ekli dosyayı görüntüle 78478
Ev sahibi çok iknacı çıkmış olmalı
yılların bağlar yunus emre mahallesi yurt dışındamıymışEn alttaki beton çok kalın yapılmış. Fuzuli olmuş. Yazık, günah, israf. Kaldırım daha geniş olabilirdi...
Ekli dosyayı görüntüle 78479
Vay be binbaşım, gerçekten böyle bir bina var yani. Ben bugüne kadar bu binanın olmama ihtimaliyle kendimi avutuyordum. Vay arkadaş bu nasıl bir statik mucizesi, nasıl bir mukavemet harikası. Mısır piramitlerini, baş aşağı yapsan anca böyle bir denge prensibiyle ayakta durur. İnşallah asansörü de vardır da insanlar bu sanat eserine merdivenle çıkmak zorunda kalmazlar...yılların bağlar yunus emre mahallesi yurt dışındamıymış
asansörü yok merdiveni var binanın adamın arsası varmış belediye yol çekmiş bide kaldırım yapcam demiş adamda böyle yapmışVay be binbaşım, gerçekten böyle bir bina var yani. Ben bugüne kadar bu binanın olmama ihtimaliyle kendimi avutuyordum. Vay arkadaş bu nasıl bir statik mucizesi, nasıl bir mukavemet harikası. Mısır piramitlerini, baş aşağı yapsan anca böyle bir denge prensibiyle ayakta durur. İnşallah asansörü de vardır da insanlar bu sanat eserine merdivenle çıkmak zorunda kalmazlar...
Aferin arsa sahibine, israfa gerek yok, 10 m² de olsa, apartmanı yapıcan kardeşim. Asansörü de olsa, biraz da kaldırım geniş olsa daha iyi olurmuş ya neyse, böyle idare etsinler artık. Eskimiş zaten, yakında yıkıp, 10 katlı ve asansörlüsünü yapar...asansörü yok merdiveni var binanın adamın arsası varmış belediye yol çekmiş bide kaldırım yapcam demiş adamda böyle yapmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.