Metro giderse yeni bölümler açılabilir üniversite daha da gelişir belki merkezdeki bölümler buraya taşınır diyecem ama yerleri iyi yerde belki de taşımazlarEkli dosyayı görüntüle 96157
projenin revize edilmiş hâli bugün paylaşıldı
Metro giderse yeni bölümler açılabilir üniversite daha da gelişir belki merkezdeki bölümler buraya taşınır diyecem ama yerleri iyi yerde belki de taşımazlarEkli dosyayı görüntüle 96157
projenin revize edilmiş hâli bugün paylaşıldı
Merhaba hocam ben yaptım Yapay Zeka ile. 8. Etapta. Yakın sayılır yokuştan aşağı inince hemenHocam bu metro girişini havalimanı yolunda mı yapmış yapay zeka. Tam olarak neresi burası biz de kuzey Ankara toki bloklarında oturuyoruZ.Kocalar başka Ankara sitesi var Oraya yakın mı bu durak
Bakanlık rahat yapar. 3 milyar Euro civarında maliyeti olacak.36 km metro bayağı pahalı olur ya hepsi yer altı istasyonu olucak ise...
5 milyar Euro falan olur maliyeti...
Keşke 4-5 sene önce M11 hatti ile beraber baslansaydi şimdiye biterdi...
Ada parsel belli. Üstünde inşaat varfuar alanı google mapsde çıkmıyor. tam konumu bilen varmı
fuar alanı google mapsde çıkmıyor. tam konumu bilen varmı
En az 6-7 yıl sürer...Bakanlık rahat yapar. 3 milyar Euro civarında maliyeti olacak.
2032 dem önce bitecekEn az 6-7 yıl sürer...
2033'e hayırlı olsun
net duraklar mı hocam?
Tam olarak nerede yazıyor hocam bu durak bilgileri?Evet ada parseller belli
ÇED raporu yayınlandı sandım o yüzden dedim siz kesin diyinceBir yerde yazmıyor şu an
Hocam kuzey Ankarayı da ada parsel atar mısınızFuar metro
fotoğraftaki mantıktan bakarsak 91616 / 26. yani benim fotoğrafı yaptığım alanHocam kuzey Ankarayı da ada parsel atar mısınız
Ben 1 yıl önce verdim net yerlerini. Sonra şehir hastanesi eklenecek diye uğraşıldı da süreç uzadı. O da olmayınca mevcut plan verildi.ÇED raporu yayınlandı sandım o yüzden dedim siz kesin diyince
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.