Hocam kuzey Ankarayı da ada parsel atar mısınız
Hocam kuzey Ankarayı da ada parsel atar mısınız
sa abi hastaneye nereye yapilacak.Birde benim pursaklar yukselen kolejinin arkasinda yer var. Orayi sence nasil etilerBen 1 yıl önce verdim net yerlerini. Sonra şehir hastanesi eklenecek diye uğraşıldı da süreç uzadı. O da olmayınca mevcut plan verildi.
Pursaklar merkezde metro olacak. Bölgeyi etkiler. Ben en çok Saray tarafının prim yapacağını düşünüyorum.sa abi hastaneye nereye yapilacak.Birde benim pursaklar yukselen kolejinin arkasinda yer var. Orayi sence nasil etiler
abi sana zahmet pursaklar merkezin ada parseli kac soyleyebilirmisin..Pursaklar merkezde metro olacak. Bölgeyi etkiler. Ben en çok Saray tarafının prim yapacağını düşünüyorum.
Hocam peki siz nasıl net yerleri öğrendiniz? Tanıdık mı var?Ben 1 yıl önce verdim net yerlerini. Sonra şehir hastanesi eklenecek diye uğraşıldı da süreç uzadı. O da olmayınca mevcut plan verildi.
Profil ismimHocam peki siz nasıl net yerleri öğrendiniz? Tanıdık mı var?
Zaten şehir hastanesinden geçmeyecek mi, hastaneler durağı neresi o halde.Ben 1 yıl önce verdim net yerlerini. Sonra şehir hastanesi eklenecek diye uğraşıldı da süreç uzadı. O da olmayınca mevcut plan verildi.
sağolun hocam.fotoğraftaki mantıktan bakarsak 91616 / 26. yani benim fotoğrafı yaptığım alan
HacettepeZaten şehir hastanesinden geçmeyecek mi, hastaneler durağı neresi o halde.
İbni sina vs de orada Ankara kalesine çok yakın, çok sevindim bu bölgeye metro gitmesine, demekki metrodan inip hamamönüne muhsin yazıoğlu kabrine vs gidebileceğiz, peki arkadaşlar hastaneler durağının ada parseli var mı, metro yerini merak ettim ankara kalesine hamamönüne kaç km mesafede olur.Hacettepe
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.