Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 19:55'de #122 Autobus' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73984 Genişletmek için tıkla ... Chatgpt? Tepkiler: Autobus
Autobus Çaylak Çaylak Cumartesi saat 20:12'de #123 Atabey' Alıntı: Chatgpt? Genişletmek için tıkla ... Evet
59Yunus34 Paylaşımcı Paylaşımcı Dün 16:04 da #124 Ben de konuya siftahımı atayım. Denizde yüzen bir Travego/Tourismo ve Sprinter. Citaro dedim ama bunları bana verdi. Tepkiler: Rime ve emreunel159
Ben de konuya siftahımı atayım. Denizde yüzen bir Travego/Tourismo ve Sprinter. Citaro dedim ama bunları bana verdi.
emreunel159 Paylaşımcı Paylaşımcı Dün 16:13 da #125 Max yapay zeka bir de insanlığı ele geçirecek diyorlar daha tezeller çiz dediğinde Mercedes-Benz çizip önüne tezeller yazan "yapay" zeka Tepkiler: Atabey, Rime ve Bucali
Max yapay zeka bir de insanlığı ele geçirecek diyorlar daha tezeller çiz dediğinde Mercedes-Benz çizip önüne tezeller yazan "yapay" zeka
emreunel159 Paylaşımcı Paylaşımcı Dün 16:31 da #126 emreunel159' Alıntı: Max yapay zeka bir de insanlığı ele geçirecek diyorlar daha tezeller çiz dediğinde Mercedes-Benz çizip önüne tezeller yazan "yapay" zeka Ekli dosyayı görüntüle 74109 Genişletmek için tıkla ... Gelişme var. Tezelleri Temsa yaptı Tepkiler: Rime
emreunel159' Alıntı: Max yapay zeka bir de insanlığı ele geçirecek diyorlar daha tezeller çiz dediğinde Mercedes-Benz çizip önüne tezeller yazan "yapay" zeka Ekli dosyayı görüntüle 74109 Genişletmek için tıkla ... Gelişme var. Tezelleri Temsa yaptı
59Yunus34 Paylaşımcı Paylaşımcı Dün 17:21 da #127 Mercedes Japonya'da olsaydı. Gerçi Japon direksiyonları sağdan. Tepkiler: Karatas10, Atabey ve emreunel159
Atabey Moderatör Moderatör Dün 17:38 da #128 British Rail Class 777 dedim gorsel verdim yaptigi trene bak gemininin Tepkiler: Karatas10