"Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" gelirmi.marty mcfly treni elegeçirdi geçmişe gitti marmarayda korku dolu anlar yaşandı
Yapamam diyor,ben de forma yapmasını söyledim, bakalım ne olacakO değil de Snape'i M1 makinisti yapıyoruz Copilotla
maalesef diyorYapamam diyor,ben de forma yapmasını söyledim, bakalım ne olacak
"Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" yapar bencemaalesef diyor
yapıyım onu"Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" yapar bence
Gandalf kaç yaşında adam İETT Şöförü şimdi biri şikayet edecek adamın işine son verecekler.
En iyisi Chat gpt (paralı versiyon)copilot benimde en çok kullandığım ama görsel oluşturması daha iyi olmalı
Görsel oluşturmada Ideogram tokatlar,En iyisi Chat gpt (paralı versiyon)
Onu yapiyoz bu baslikta zaten ilk sayfalara bakabilirsinKonspet vereyim mi yapay zekalara,misal gemini copilot ve chatgpt'nin üçüne de aynı takımın formasını yaptırmak gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.