Az önce gördüm gündemdekilerde 1. sıradaymışız![]()
Elon Musk Kıyak geçiyor bize
bir kısmı botAz önce sitede 600 küsür anlık kullanıcı vardı. Sayı 800'e kadar çıkmış. Nasıl oluyor bu hala anlamadım.
Hastag sonrası hit arttı sitenin bot değil. İnsanlar hashtagı görüp aratıyor siteye geliyorlarAz önce sitede 600 küsür anlık kullanıcı vardı. Sayı 800'e kadar çıkmış. Nasıl oluyor bu hala anlamadım.
siteyi yavaşlatmak için basılan botlarda var kullanıcıların 4 te 1'i bot diyorum bendeHastag sonrası hit arttı sitenin bot değil. İnsanlar hashtagı görüp aratıyor siteye geliyorlar
Açıp bakınca botlar çok çok az var. 829 ziyaretçi var şu an botlar hariç. Botlar ise 123 tane var.siteyi yavaşlatmak için basılan botlarda var kullanıcıların 4 te 1'i bot diyorum bende
o gözükmeyen Ziyaretçilerin arasında IP Botlarda var moderasyon ekibi görebilir sadece.Açıp bakınca botlar çok çok az var. 829 ziyaretçi var şu an botlar hariç. Botlar ise 123 tane var.
İlk 10’da olup çıkmayan tek kullanıcı galiba benim
Orası son cevap yazan kişiler. İlk 10 listesi değil. Yasinle çıktığım dediğim görselde hikaye paylaşan tek bizizİlk 10’da olup çıkmayan tek kullanıcı galiba benim
Biliyorum son cevap yazan yeri olduğunu da hiç benim bulunmamama şaşırdımOrası son cevap yazan kişiler. İlk 10 listesi değil. Yasinle çıktığım dediğim görselde hikaye paylaşan tek biziz
Bende yokum olsunBiliyorum son cevap yazan yeri olduğunu da hiç benim bulunmamama şaşırdım
Storyde varsınızBende yokum olsun![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.