Daha kapsamlı bilgisi olanlar, çok eski forum üyeleri eklesinwikipediye ekleyecekmisiniz Wowturkey'i?
Hangi fotoğraf yüzbaşım? Hiç haberim yok. Ot gibi yaşıyorum...Neden gündem olmuş ne yazmışlar orada ? Fotoğraftan mı bahsetmişler?
Fotoğraf denince akla gelen birkaç siteden birisi Wowturkey belki fotoğrafçılıkla ilgili gündem vardır ondan Twitter a yansımıştır diye sadece tahmin ettim .Hangi fotoğraf yüzbaşım? Hiç haberim yok. Ot gibi yaşıyorum...
Yeni kardeşlerimiz dahil olur. Üst düzey rütbeliler, "Evladım yeni gelenlere lokum dağıtalım" derler. Acemi er rütbesindeki kardeşlerimiz de bulaşık işlerini onlara devreder, onlara kola ısmarlar, karşılıklı cuvara (cuvara sağlığa zararlıdır) içerler, omuzlarından yük kalkar. Farklı yorumlar gelir. Server daha çok ısınır...Umarım siteye olumlu katkısı olur
Yazışmaktan çok fotoğraf yüklüyorum. Tahminim 800 civarı fotoğrafım vardır. Bence sıradan bir mesaj yazmayla siteye fotoğraf yüklemek aynı olmamalı. Alıntı da değil kendi çektiğimiz fotoğrafları yüklüyoruz. Daha değerli olmalı. Fazla yazışmadığım için şimdilik teğmenliğe devam.Fotoğraf denince akla gelen birkaç siteden birisi Wowturkey belki fotoğrafçılıkla ilgili gündem vardır ondan Twitter a yansımıştır diye sadece tahmin ettim .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.