muhammetttttt
Paylaşımcı Üye
79Ş sabah bi tane normal sefersi var denk geliyorum bazen digerleri hep depar.
Şöyle de bir ekleme yapayım. Küçüksu - Hekimbaşı yolu üzerinde bulunan Çocuk Köyü'nün hemen yanında yapımı devam eden inşaatlar var ve buralarda insanlar yaşamaya başladıktan sonra M5 ve M12'ye ulaşımı daha da önemli hâle getireceklerdir. Küçüksu ve Hisar esnafı bile ellerini ovuşturarak bekliyor bu konutların bitmesini.M12 metrosu açılınca böyleye sağlam bir güncelleme yapmak şart olacak. Kazım Karabekir durağı nerede olacak tam bilmiyorum ama Küçüksu’dan metro durağına kadar sık aralıklarla sefer konulunca bölge halkının ulaşım tercihleri önemli ölçüde değişecek. Ümraniye ye gidecekler , Kadıköy e gidecekler hatta Üsküdar a gidecekler bile bu metroyu kullanacaklardır.
Doğru , Hekimbaşı Mahallesine parsel bazlı imar verilildiği için orada da büyük inşaatlar var ve bölge bir iki katlı bahçeli evlerden oluştuğu için rant çok büyük , muhtemelen 7-8 seneye o mahalle tamamen dönüşmüş olur. Dereboyundan yukarı doğru çıkınca Cemevi tarafında da inşaatlar başlıyor. Yani bölge 10 seneye falan çok başka bir çehreye evrilecektir, metronun gelmesi çok iyi olacakŞöyle de bir ekleme yapayım. Küçüksu - Hekimbaşı yolu üzerinde bulunan Çocuk Köyü'nün hemen yanında yapımı devam eden inşaatlar var ve buralarda insanlar yaşamaya başladıktan sonra M5 ve M12'ye ulaşımı daha da önemli hâle getireceklerdir. Küçüksu ve Hisar esnafı bile ellerini ovuşturarak bekliyor bu konutların bitmesini.
15F nin Avrupa yakası versiyonu ama daha da kuzeye gidiyor TAKSİM'DEN RUMELİ FENERİ'NE GİTMEK NEDİRR???!!!Bununla bile yolculuk ettim. Yolda yabani hayvanlar ile karşılaşır mıyız diye düşünmeden edemedim ama inanır mısın? Gece 2.30'da yolcusu var hattın.
Gece otobüsü olduğu için öyle ama yolcusu oluyor. Olmasa çoktan helvası yenmişti. 25T gibi bir hattı hiç etmişlerdi ama doğru karardı.15F nin Avrupa yakası versiyonu ama daha da kuzeye gidiyor TAKSİM'DEN RUMELİ FENERİ'NE GİTMEK NEDİRR???!!!![]()
76A aslında 10-15 sene önce Ispartakule yeni yeni şekillenmeye başlarken açıldı. Yolcusu yok diye şimdiki sefer saatlerine ayarlandı, öyle de kaldı.76A
141A
146A
146K
Yolcu durumlarını bilmemekle beraber hiç binmediğim ve nispeten az seferli bazı hatlar bu şekilde
Üniversite hattı olduğu için belki yaz tarifesinde kalkmıştır16YK (Yeditepe Üniversitesi - Kozyatağı Metro) hattının da tanımlı seferi kalmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 71831
Ben bazen citys istanbulun orada hat numarasız öğrenci yurdu- kozyatağı metro tabelalı citaro görüyorum içi de kalabalık oluyor onla bağlantılı olabilir mi16YK (Yeditepe Üniversitesi - Kozyatağı Metro) hattının da tanımlı seferi kalmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 71831
Kozyatağı'na gittiğimde bir Citaro (M2265) görmüştüm; Araç İETT'de 16YK diye kaydedilmişti.Ben bazen citys istanbulun orada hat numarasız öğrenci yurdu- kozyatağı metro tabelalı citaro görüyorum içi de kalabalık oluyor onla bağlantılı olabilir mi
Doğru, bunu göz önünde bulundurmamışım.Üniversite hattı olduğu için belki yaz tarifesinde kalkmıştır
Silivri köy hatlarının seferleri gerçekten yetmiyor 300B nin zaten çok az seferi var 300D de aynı şekilde 300M de aynı şekilde 303B ye de yetmiyor o kadar işlek hat olmasına rağmen hâlen sefer eklemesi yapılmadı 300S de çok az seferi olduğu için 303B ye bir katkısı olmuyor 300C ve 300G yine diğerlerinden iyi.300B. Aslında sık bindiğim hat ama seferleri az olduğu için yazıyorum.