Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Varlığından Haberdar Olmadığınız Hayalet İett-Öho Hatları | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Varlığından Haberdar Olmadığınız Hayalet İett-Öho Hatları

M12 metrosu açılınca böyleye sağlam bir güncelleme yapmak şart olacak. Kazım Karabekir durağı nerede olacak tam bilmiyorum ama Küçüksu’dan metro durağına kadar sık aralıklarla sefer konulunca bölge halkının ulaşım tercihleri önemli ölçüde değişecek. Ümraniye ye gidecekler , Kadıköy e gidecekler hatta Üsküdar a gidecekler bile bu metroyu kullanacaklardır.
Şöyle de bir ekleme yapayım. Küçüksu - Hekimbaşı yolu üzerinde bulunan Çocuk Köyü'nün hemen yanında yapımı devam eden inşaatlar var ve buralarda insanlar yaşamaya başladıktan sonra M5 ve M12'ye ulaşımı daha da önemli hâle getireceklerdir. Küçüksu ve Hisar esnafı bile ellerini ovuşturarak bekliyor bu konutların bitmesini.

Şöyle de bir ekleme yapayım. Küçüksu - Hekimbaşı yolu üzerinde bulunan Çocuk Köyü'nün hemen yanında yapımı devam eden inşaatlar var ve buralarda insanlar yaşamaya başladıktan sonra M5 ve M12'ye ulaşımı daha da önemli hâle getireceklerdir. Küçüksu ve Hisar esnafı bile ellerini ovuşturarak bekliyor bu konutların bitmesini.
Doğru , Hekimbaşı Mahallesine parsel bazlı imar verilildiği için orada da büyük inşaatlar var ve bölge bir iki katlı bahçeli evlerden oluştuğu için rant çok büyük , muhtemelen 7-8 seneye o mahalle tamamen dönüşmüş olur. Dereboyundan yukarı doğru çıkınca Cemevi tarafında da inşaatlar başlıyor. Yani bölge 10 seneye falan çok başka bir çehreye evrilecektir, metronun gelmesi çok iyi olacak

76A
141A
146A
146K

Yolcu durumlarını bilmemekle beraber hiç binmediğim ve nispeten az seferli bazı hatlar bu şekilde
76A aslında 10-15 sene önce Ispartakule yeni yeni şekillenmeye başlarken açıldı. Yolcusu yok diye şimdiki sefer saatlerine ayarlandı, öyle de kaldı.

146A da 146T’nin geçmediği Esenkent, Vaditepe, İstoç içine uğruyor. Genelde oturmuş bir yolcusu var.

Aslında 142E ile birlikte bu hatlar 146T’ye alternatif olması için daha sık çalışmalı. Zaten çoğu durak örtüşüyor.

16YK (Yeditepe Üniversitesi - Kozyatağı Metro) hattının da tanımlı seferi kalmamış.
1751362384684.png

Ben bazen citys istanbulun orada hat numarasız öğrenci yurdu- kozyatağı metro tabelalı citaro görüyorum içi de kalabalık oluyor onla bağlantılı olabilir mi
Kozyatağı'na gittiğimde bir Citaro (M2265) görmüştüm; Araç İETT'de 16YK diye kaydedilmişti.
Üniversite hattı olduğu için belki yaz tarifesinde kalkmıştır
Doğru, bunu göz önünde bulundurmamışım.

300B. Aslında sık bindiğim hat ama seferleri az olduğu için yazıyorum.
Silivri köy hatlarının seferleri gerçekten yetmiyor 300B nin zaten çok az seferi var 300D de aynı şekilde 300M de aynı şekilde 303B ye de yetmiyor o kadar işlek hat olmasına rağmen hâlen sefer eklemesi yapılmadı 300S de çok az seferi olduğu için 303B ye bir katkısı olmuyor 300C ve 300G yine diğerlerinden iyi.

İETT sanki Silivri'de sadece 303A hattı varmış sanıyor ama öyle değil işte

Konu görüntüleyen kullanıcılar