bencede sanayi gibi daha az kullanılan yerleri değerlendirmelilerHer şeyi halkapınara yığma fikri hiç iyi değil aslında.
bencede sanayi gibi daha az kullanılan yerleri değerlendirmelilerHer şeyi halkapınara yığma fikri hiç iyi değil aslında.
halkapınar izban aslında kapasite olarak pik saatlerde dolu oluyorHer şeyi halkapınara yığma fikri hiç iyi değil aslında.
328 in güzergah değişikliliği sonucu az da olsa hareketlendi grev zamanı iyi reklam yaptı ama tek başına hala yeterli değilhalkapınar izban aslında kapasite olarak pik saatlerde dolu oluyor
yoğunluğun bir kısmını salhaneye taşımayı önerirdim ama nedense salhaneyi umursayan yolcu yok
bunun sebebi mevcut ulaşımın halkapınar odaklı oluşturulması
metro+izban+tramvay+otobüs dörtlüsünün bulunduğu tek aktarma merkezi
en zorlama metodla 502-599 gibi hatları salhaneden geçecek şekilde stadyumdan ring olarak çalışacak bir hatta dönüştürmek,ona da sıcak bakan olur mu bilemiyorum
mevcut güzergahı-çınarlı mtal dan sonra 1592 sokak-ozan abay caddesi-haydar aliyev caddesi-mevcut güzergahın devamı şeklinde güzergah sanki mantıklı olur gibi
bence salhane nin tanıtımı düzgün yapılsa,kuzeyden ve bayraklıdan bazı hatlar buraya alınsa,önerdiğim ringle hem metro hem izban bağlantısı sağlanmış olur,böylece halkapınar yoğunluğu bir nebze olsun azalır328 in güzergah değişikliliği sonucu az da olsa hareketlendi grev zamanı iyi reklam yaptı ama tek başına hala yeterli değil
123 diye bir hat var mıydı yeni öğrendim de?
123 Şirinevler - Çiğli Aktarma Merkezi
Kullanılıyor 77'nin yerine 477'nin kullanılması gibi196'yı 197 varken kullanan var mı ki? Ikisi arası tek fark biri tersaneden Gümüspala'ya gidiyor
537 gibi hepsini tekte toplayıp dediğiniz gibi Tersane'den geçse olurmuş.Kusura bakmayın.196'nın güzergahı çok iyi, Gümüşpala'dan hızlı bir şekilde Karşıyaka iskeleye ulaşımı sağlıyor. Aslında Doğançay, Yamanlar ve Onur mahallesinden de Tersane'den geçecek şekilde hatlar açılabilir.
539 Yenitepe Evleri - Salhane Aktarma Merkezi
Artık hat yazamayacağız galiba, gereksiz hatların %99'u yazılmış539 Yenitepe Evleri - Salhane
Artık hat yazamayacağız galiba, gereksiz hatların %99'u yazılmış