Şuan 70 araçlım var çoğunluk körüklü olarak
Max sınır kaç hatırlamıyorum ama bi ara otobüs alamıyodum . Bide daha oyunu bilmiyordum hiç , ne gelirse alıyodum . Özellikle cng li iveco olmak üzereHattın parası önemli hocam dolulukikinci plana atıyorum
Ulaşım tarzı oyunlar başlığı vardı bugün burda konuşulan her şeyi oraya taşısın moderatörler sorun olmaz @Atabey @HermesKonuyu çok dağıttım özür dilerim
Ara sıra kuralları yıkmak lazımKonuyu çok dağıttım özür dilerim
Konu neden bozulmuş demedim "Bugün konuşulanları taşıyın" dedimcng'li iveco g
acaba konu nasıl bozulmuş Alla Alla
TALEBİNİZ ÇÖZÜMLENMİŞTİRKonu neden bozulmuş demedim "Bugün konuşulanları taşıyın" dedim
Hocam yarin sabah dm gelin lutfen anlatiyim@Kav hocam geçen steamden omsi 2 aldım mod harita ve otobüs indirdim ama yapamadım anlatabilirmisiniz
Sabah zor olur Hocam öğleden sonra olurHocam yarin sabah dm gelin lutfen anlatiyim
Simdi gelin o zamanSabah zor olur Hocam öğleden sonra olur
Hocam bilgisayarı yeni kapadımSimdi gelin o zaman
Mobilden anlatcamHocam bilgisayarı yeni kapadım
Hocam anlatabildiğim kadar anlatırım indirdiğiniz harita ve otobüsleri söylersiniz@Kav hocam geçen steamden omsi 2 aldım mod harita ve otobüs indirdim ama yapamadım anlatabilirmisiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.