Rime Kıdemli Moderatör Teğmen Yüzbaşı Binbaşı Salı saat 15:38'de #181 Atabey' Alıntı: Wowturkeyden yapıcak adam bul yapalım Genişletmek için tıkla ... @tolga yapar bence
Rime Kıdemli Moderatör Teğmen Yüzbaşı Binbaşı Salı saat 15:38'de #182 Atabey' Alıntı: Hadi bana yapçak adam ver Genişletmek için tıkla ... veya @emreunel159 yada @59Yunus34
Atabey' Alıntı: Hadi bana yapçak adam ver Genişletmek için tıkla ... veya @emreunel159 yada @59Yunus34
Atabey Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 15:42'de #183 @Hermes ve @dragi35 isterim dragi omsi 2 modu yapabiliyorsa bize otobüs güzelce yapar Bucalıda yönetime
@Hermes ve @dragi35 isterim dragi omsi 2 modu yapabiliyorsa bize otobüs güzelce yapar Bucalıda yönetime
Karatas10 Paylaşımcı Üye Salı saat 15:44'de #185 Hocam hiç anlamıyorum oyun geliştirme için bilsem yardım ederdim
Atabey Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 15:45'de #186 Karatas10' Alıntı: Hocam hiç anlamıyorum oyun geliştirme için bilsem yardım ederdim Genişletmek için tıkla ... Hocam kadroya alırız öğrenirsin
Karatas10' Alıntı: Hocam hiç anlamıyorum oyun geliştirme için bilsem yardım ederdim Genişletmek için tıkla ... Hocam kadroya alırız öğrenirsin
Hermes Konargöçer Yüzbaşı Salı saat 15:46'de #190 Atabey' Alıntı: @Hermes ve @dragi35 isterim dragi omsi 2 modu yapabiliyorsa bize otobüs güzelce yapar Bucalıda yönetime Genişletmek için tıkla ... Yok ben gelmiyem
Atabey' Alıntı: @Hermes ve @dragi35 isterim dragi omsi 2 modu yapabiliyorsa bize otobüs güzelce yapar Bucalıda yönetime Genişletmek için tıkla ... Yok ben gelmiyem
Atabey Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 15:47'de #192 Hermes' Alıntı: Yok ben gelmiyem Genişletmek için tıkla ... Sen 2. Müdür olacan
Hermes Konargöçer Yüzbaşı Salı saat 15:47'de #193 Atabey' Alıntı: Sen 2. Müdür olacan Genişletmek için tıkla ... Yok
dragi35 Teğmen Teğmen Salı saat 17:31'de #199 Atabey' Alıntı: @Hermes ve @dragi35 isterim dragi omsi 2 modu yapabiliyorsa bize otobüs güzelce yapar Bucalıda yönetime Genişletmek için tıkla ... Hiç denemedim daha istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Atabey' Alıntı: @Hermes ve @dragi35 isterim dragi omsi 2 modu yapabiliyorsa bize otobüs güzelce yapar Bucalıda yönetime Genişletmek için tıkla ... Hiç denemedim daha istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Atabey Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 17:34'de #200 dragi35' Alıntı: Hiç denemedim daha istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam siz projeye katilin videolar yapay zeka ile ogrenirsiniz. Tepkiler: dragi35
dragi35' Alıntı: Hiç denemedim daha istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam siz projeye katilin videolar yapay zeka ile ogrenirsiniz.