Crack oyun indiriyoz babamlaO niye
Neyse harbi bedava otokar kent lf modu olaa guzel omsi 2de surecem deAman ya salla,
Sen taşı ya, yazan sensin,Bu arada mesajlari ulasim oyunu basligina tasiaana bucali
Bus 21'i ücretsizken aldım tarzı bir şeydiSorun yok. Ne yazdığımı bile unuttum zaten.![]()
Hediye haftası mıydı neydi o sitede . Her hafta 2 oyun ücretsiz geliyordu . Bende aldım . Gayette güzel oyun . Tabi marka sayısı bence azBus 21'i ücretsizken aldım tarzı bir şeydi![]()
Ben beğendim şuan Bus Simulator 18'de 50 saati devirdim daha da yeni başladım. Lisanslı otobüsler olması çok iyi. Citaro, Citaro K, O530 Citaro, Capacity, Capacity L, Man gibi modeller var sardı beniHediye haftası mıydı neydi o sitede . Her hafta 2 oyun ücretsiz geliyordu . Bende aldım . Gayette güzel oyun . Tabi marka sayısı bence az
Bende seviyorumda 50 saatte oynayamam yahuBen beğendim şuan Bus Simulator 18'de 50 saati devirdim daha da yeni başladım. Lisanslı otobüsler olması çok iyi. Citaro, Citaro K, O530 Citaro, Capacity, Capacity L, Man gibi modeller var sardı beni
Ekli dosyayı görüntüle 74282
Bak bu mantıklıymış en azından doluymuş gibi hissiyat verirDaha fazla yolcu alımı için kimi duraklar da fazla geliyo fazla gelen yolcular inene kadar kapıyı kapıtıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.