Kardeş ülkelere filan dlc'si olsunBus Simulator Türkiye
Kıbrıs Dlc
Kafkas Dlc vs.
Kardeş ülkelere filan dlc'si olsunBus Simulator Türkiye
Türkiyedeki Şehirleri koy. DLC'lerde otobüsler. Bazı Şehirler ve İlçeleride dlc koy tamamdır.Kardeş ülkelere fila dlc'si olsun
Dlc'deTürkiyedeki Şehirleri koy. DLC'lerde otobüsler. Bazı Şehirler ve İlçeleride dlc koy tamamdır.![]()
Sizde,ticari zeka görüyorum.Türkiyedeki Şehirleri koy. DLC'lerde otobüsler. Bazı Şehirler ve İlçeleride dlc koy tamamdır.![]()
Sizde,ticari zeka görüyorum.
Ekonomi Üniversitesi'ne alındınız
İstanbul iyi olur ama kira pahalı gelebilirOyun için dükkan da kiralayacağız tabii
Ortak bir şehir belirleyelim
@Rime
@Ata Bey
@KSakin35
@emreunel159
@dragi35
Üstatlarım ortak şehir belirleyelim de oradan dükkan kiralayın
Aslında etiketlediğim 3 kişi ve ben Izmir'deyiz de size uzak kalır gibi.İstanbul iyi olur ama kira pahalı gelebilir
Bence Bensiz 5 Kişi Süper bir ekip olup Yapabilirsiniz. Size GüveniyorumOyun için dükkan da kiralayacağız tabii
Ortak bir şehir belirleyelim
@Ata Bey
@KSakin35
@emreunel159
@dragi35
Üstatlarım ortak şehir belirleyelim de oradan dükkan kiralayın
Yanlışınız var. İnsanları kandıramamTicarî zekadan kastım artık insan kandırabilecek kadar akıllısınız manasında
Aaa. Üzüldük hocam,fikir sizindi.Bensiz
Herkes home Office çalışsın ne olacak (ben proje müdürü olurum ona göreAaa. Üzüldük hocam,fikir sizindi.
Arkadaşlar Oyun İptal
fikir benimse sizde fikri benden alınAaa. Üzüldük hocam,fikir sizindi.
Arkadaşlar Oyun İptal
Temta Avegué LPZamanında British Rail Class 143 treninin 3d modelini yapmakta yardımcı olmuştum deneyimim var Telif gelmesin diye OtoCar Kent olarak yapıcam![]()