Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ulaşım/Taşımacılık Vb. Kategoride Sevdiğiniz Oyunlar | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ulaşım/Taşımacılık Vb. Kategoride Sevdiğiniz Oyunlar

Yalnız biz başlığı,sevdiğimi, oyunları paylaşalım diye açtık,x bir kişi oyun yapma fikri öne sürdü😅,konu lastik gibi buraya uzadı.

Transport Fever 2 adında bir oyun varmış,

Fiyatı
sıkı duruuuuun
39 $+0,99$

Ben yakında Otokar Kent (iett) yapmaya başlıycam ilk adım benden olsun

Zamanında British Rail Class 143 treninin 3d modelini yapmakta yardımcı olmuştum deneyimim var Telif gelmesin diye OtoCar Kent olarak yapıcam :)

• Haha
Tepkiler: Rime ve Bucali

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.