Geçmiş sebeplerden olabilir,Türkiyedeki İnsanlar Neden İngilizce Bilmiyor?
Bilmek için bir sebepleri yok da ondan.Türkiyedeki İnsanlar Neden İngilizce Bilmiyor?
Kesinlikle katılıyorum. Millet altyazı okumaya üşendiği için %60'ı dublaj izliyor. Ben oyuncuların gerçek seslerini duymadan izleyemiyorum takıntı oldu. Ayrıca ister istemez bilinç altınıza ingilizce kalıplar da yerleşiyor orijinal dilinde izleyinceDublaj sektörümüz gelişmiş bir sektör. İnsanlar orijinalini duyma hissiyatı hissetmiyorlar.
Hocam bi konuda size katılmıyorum.Kesinlikle katılıyorum. Millet altyazı okumaya üşendiği için %60'ı dublaj izliyor. Ben oyuncuların gerçek seslerini duymadan izleyemiyorum takıntı oldu. Ayrıca ister istemez bilinç altınıza ingilizce kalıplar da yerleşiyor orijinal dilinde izleyince
Saygı duyarım tabiki ama Haruncan dublajları hariç full Türkçe Altyazılı izlerim alışkanlık oldu artık. Sinemada da Türkçe Altyazılı olmasına önem gösteririmHocam bi konuda size katılmıyorum.
Altyazı bence filmin tadını kaçırıyor. Ondan dolayı eğer amaç İngilizce öğrenmek değilse Dublaj daha mantıklı bir seçim oluyor.
Zaten sinemaya yılda bir gidiyoruz onu da keyfiyle izleyelim. ( Orijinal >> Dublaj >>>>>> Tr altyazı >> İng altyazı )
Oyunlarda mecbur öğreniyorsun dublaj yok hatta altyazi yok ben oyle oyle ogrendimSaygı duyarım tabiki ama Haruncan dublajları hariç full Türkçe Altyazılı izlerim alışkanlık oldu artık
Çok oyun oynayan biri değilim ara sıra sıkılınca oynarımOyunlarda mecbur öğreniyorsun dublaj yok hatta altyazi yok ben oyle oyle ogrendim
Örnek İngilizce öğrenimi bu zaten. Dilin yerlisi ile konuşmak ve dili hayatına empoze etmekBen İngilizlerle cok konusuyorum diye anadilim gibi oyunlardan ogrendik Ingilizceyi artik babamla oynamiyorsak Turkce tama indirmiyorum cunku gerek yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.