Sarı arabayı hayatımda hiç görmedim
Reno'nun yarış arabası. Asphalt 8 oynadığım günlerde kullanmıştımSarı arabayı hayatımda hiç görmedim
ama en çok kullanılan yine renault çıkıyor zaten hem sarı sitede otomobil olarak renault ilan verilen arasında bi de renault em çok kullanılan arasındaBu bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum ama Fiat sedan araba konusunda linea ve egea ile çok büyük satış rakamları yakaladı
satılacak olan renault kiralanılacak olanı da bulurum benSarı site satılacak ve kiralanıcak araçları bize gösterir
ama mal sahipler en çok hem renault hem volkswagen hem opel hem fiatı tercih ediliyorayberk filolar artık eskisi kadar renaulta talep göstermiyor. azıcık dikkat edersen kiralık araçların fiat peugeot gibi markaların giriş seviyesi araçları olduğunu görecelksin
VAG grubunda tek eski popülerliğini koruyan bence skoda ve audi. Diğerlerinin eski arabaları daha yaygın, cupra diye bir şey çıkarmışlar yollarda rahatlıkla görülebiliyor ama ne kadar tercih edilecek söylemek için biraz daha erken benceama mal sahipler en çok hem renault hem volkswagen hem opel hem fiatı tercih ediliyor
Sıra Marka Tahmini Toplam Satış Adedi (2000-2025) Pazar Hakimiyetinin Nedeni 1 Renault ~3.200.000+ Mutlak Lider. 1968'den beri Türkiye'de üretim yapması, Symbol/Clio/Megane gibi uzun yıllar süren şampiyon modelleri listeye taşıması ve güçlü yerel ağı. 2 Fiat ~2.800.000+ 10 Yıllık Kesintisiz Liderlik. Egea serisinin (2015-2024) rekor satışları ve Linea, Palio gibi filo odaklı modellerin gücü. 3 Volkswagen ~1.800.000+ İthalat Gücü. Türkiye'de üretim yapmamasına rağmen, Passat ve Golf modelleriyle istikrarlı bir şekilde yüksek satış adetlerini koruması. 4 Opel ~1.200.000+ Özellikle 2000'li yılların başında ithal araç pazarının lideri olması ve Astra/Corsa gibi popüler modelleri. 5 Ford ~1.100.000+ Focus ve Fiesta gibi başarılı binek modellerinin yanı sıra, ticari araç pazarındaki güçlü konumu (binek satışlarını dolaylı olarak destekler). 6 Hyundai ~1.000.000+ Yerli üretim tesisleri ve Accent Era, i20 gibi uygun fiyatlı modellerle kriz dönemlerinde bile güçlü kalması.
Fiat'a Palio değil de Punto veya Albea dese daha doğru olurdu.Gemini'a göre
Benim de yaptığım kontrollerde tersini söyleyecek bir şey bulamadım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.