Yinede daha uyguna çıkıp sürümden kazanarak çıkış yapabilirdi. Ya da yurt dışı fiyatı daha tuzlu olsaydı
Yurt dışı fiyatı aslında daha Tuzlu (marka için), orada destek bizde ek vergi olduğu için böyle.Yinede daha uyguna çıkıp sürümden kazanarak çıkış yapabilirdi. Ya da yurt dışı fiyatı daha tuzlu olsaydı
Aslında modern çağın hastalığından bahsetmek istemiştim. Kaliteye değilde markaya verilen dökülen paralar. TOGG içinde aynısı bu. Kaliteli olabilir fakat bir bilindik marka değil. Markaya para veren insanlarda bu oluşuyor bu paraya marka almak varken neden TOGG'a vereyim?Bu arada aracın fiyatı özelliklerine göre uygun sadece siyasete alet edildiği için pahalı gibi duruyor. Bu aracın muadili 2.5-3m bandındaki araçlar.
Aslında modern çağın hastalığından bahsetmek istemiştim. Kaliteye değilde markaya verilen dökülen paralar. TOGG içinde aynısı bu. Kaliteli olabilir fakat bir bilindik marka değil. Markaya para veren insanlarda bu oluşuyor bu paraya marka almak varken neden TOGG'a vereyim?
Ben marka takıntılısı biri değilim. Benim için önemli olan yolda bırakmasın kaliteli olsun yeter. Genel olarakta her konuda japoncuyum. İlerde bu paraya ikinci el bile olsa japon araç alıp kalanını cebimde bırakmayı tercih ederdim
Togg devletin verdiği milyon tane desteklerle alınıyor (en son şu yeni ailelere de destek çıkacaktı)Aslında modern çağın hastalığından bahsetmek istemiştim. Kaliteye değilde markaya verilen dökülen paralar. TOGG içinde aynısı bu. Kaliteli olabilir fakat bir bilindik marka değil. Markaya para veren insanlarda bu oluşuyor bu paraya marka almak varken neden TOGG'a vereyim?
Araba alacak olsam ve araba alma nedenlerime 50 tane sebep listelesem benim için siyasi sebep ilk 50'ye bile girmezdiTogg devletin verdiği milyon tane desteklerle alınıyor (en son şu yeni ailelere de destek çıkacaktı)
Ve Toggu alan markasından değil siyasi duruşundan ötürü alıyor.
Girmemesi gerek zaten. Toggu Siyasete alet ederek kuyusunu kazdılar.Araba alacak olsam ve araba alma nedenlerime 50 tane sebep listelesem benim için siyasi sebep ilk 50'ye bile girmezdi
Önünde yıldız veya halka olup da kötü olan araç modelleri de var.Aslında modern çağın hastalığından bahsetmek istemiştim. Kaliteye değilde markaya verilen dökülen paralar. TOGG içinde aynısı bu. Kaliteli olabilir fakat bir bilindik marka değil. Markaya para veren insanlarda bu oluşuyor bu paraya marka almak varken neden TOGG'a vereyim?
Ben marka takıntılısı biri değilim. Benim için önemli olan yolda bırakmasın kaliteli olsun yeter. Genel olarakta her konuda japoncuyum. İlerde bu paraya ikinci el bile olsa japon araç alıp kalanını cebimde bırakmayı tercih ederdim
İlk 10 ve 25i anlarım ama ilk 50 biraz abartı gibiAraba alacak olsam ve araba alma nedenlerime 50 tane sebep listelesem benim için siyasi sebep ilk 50'ye bile girmezdi
Benim sebeplerimden biri olmazdı ama olan olursa da saygı duyarımİlk 10 ve 25i anlarım ama ilk 50 biraz abartı gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.