Ve Almanya fiyatları da açıklandı:
V1E Standart Menzil : 34.295 Euro,
V1 Uzun Menzil : 40.118 Euro,
V2 Uzun Menzil : 41.200 Euro,
Almanya pazarı için ayrılan Togg adeti, 1000 olarak belirlendi:
Fiyatlar nasıl sizce ?
Şu an evet Almanya'da satılıyor. Fransadaki dayım TOGG'un Fransada satışa başlayacağı günü dört gözle bekliyor. Yakın bir zamanda Avrupa'nın pek çok noktasında satışa başlayacaktır.Togg 'un Avrupa da satışları nasıl gerçekleşecek sadece Almanya da mı satılıyor şu anda ?
Paris'te TOGG gördüm ama Türkiye plakalıydıŞu an evet Almanya'da satılıyor. Fransadaki dayım TOGG'un Fransada satışa başlayacağı günü dört gözle bekliyor. Yakın bir zamanda Avrupa'nın pek çok noktasında satışa başlayacaktır.
Gelecek ay Marsilya'ya gideceğim. Dayıma ver bana parayı ben buradan sana alayım Lyon'a getireyim diye takılıyorum. Fransa plakalı olsun istiyor illa kiParis'te TOGG gördüm ama Türkiye plakalıydı![]()
Bir sorun olmayacaktır. Yedek parça vs. sevkiyatla gidecektir.Bu konularda çok bilgim yok . Orada yedek parça temini sorun olur mu peki? ona göre ayarlama yapmışlardır belki .
Evet belki Türkiye'dekine göre 3-4 gün gecikme olur en başta. Satış iyi olursa zamanla stoklu çalışırlar.Bir sorun olmayacaktır. Yedek parça vs. sevkiyatla gidecektir.
Bedavanın bedavası. Makyajlı Clio fiyatına mı versinler?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.