Forumda reklamlar aktif edilmiştir. Kayıtlı üyelere reklamlar kapatılacaktır. Kısa sürede tamamlarız bu güncellemeyi. Bitince bununda duyurusunu geçeceğim.
Üyelere kapatılacak kalıcı değil. Kayıtlı olmayan kullanıcılara reklam olacak kısa bir süre sonraReklamlar hayırlı olsun.
Arsen Hocam, tıklayınca küçülen reklamlar sadece sitenin üst kısmında olsa olur mu? Mesaj yazalım derken ikide bir reklama tıklıyorum.
eminmisiniz.Üyelere kapatılacak kalıcı değil. Kayıtlı olmayan kullanıcılara reklam olacak kısa bir süre sonra
"Kısa bir süre sonra" Yazımı tekrar okumanızda fayda var
kategorilerde reklam olmamalı. örnek bu görseldir.
Üyelerdede Reklam Olabilir diyorum @Rick Grimes Bey, Ama abartılı olmasına gerek yok diyorum"Kısa bir süre sonra" Yazımı tekrar okumanızda fayda var
Abartılı reklam olabilir bu devirde reklam engelleyici kullanmayan olmamalı zatenÜyelerdede Reklam Olabilir diyorum @Rick Grimes Bey, Ama abartılı olmasına gerek yok diyorum
Olabilir.Abartılı reklam olabilir bu devirde reklam engelleyici kullanmayan olmamalı zaten
Şuanki cooldown spam yapmama adına gayet iyi. Arsen bey başka karar alır mı bilemem ama şuanki hali spam yapmanın önüne geçiyorOlabilir.
1 Saatte Sadece Zorlasak 120 Mesaj Atabiliyoruz! Moderatörlerde Cooldown yok. Bizde 30 Saniye bunun 15 Saniyeye düşmesini teklif ediyoruz
Yanii 1 Saatte 15 saniye cooldown ile 240 Mesaj Atabiliriz. @Arsen @Rick Grimes @snell479 @RimeAFK
Olabilir.
1 Saatte Sadece Zorlasak 120 Mesaj Atabiliyoruz! Moderatörlerde Cooldown yok. Bizde 30 Saniye bunun 15 Saniyeye düşmesini teklif ediyoruz
Yanii 1 Saatte 15 saniye cooldown ile 240 Mesaj Atabiliriz. @Arsen @Rick Grimes @snell479 @RimeAFK
Moderatatör Bey Sizde 30 Saniyede bir yazın ozaman. DM'de bile 30 saniye Raporda Bile 30 Saniye.Şuanki cooldown spam yapmama adına gayet iyi. Arsen bey başka karar alır mı bilemem ama şuanki hali spam yapmanın önüne geçiyor
Öyle Güzelde Düşünsene Şuan 1 Saatte Max 120 Mesaj yazabiliyorsun Bu mesajı DM'de mi kullancaksın yoksa Konulardamı? yoksa 50 DM 65 Konu Mesajı 5 Rapor'mu?30 saniye belirli bir rütbeden sonra 15 olmasa da 20 saniyeye çekilebilir.
Bazen mesaj atıyorum (%70 1sn bekleyiniz yazıyor.)
Aydan 2,5 KM ÖtedeKarşıma çıkan reklam ben de Aydan kim diyorum![]()
Reklam engelleyici kurma zamanı gelmişKarşıma çıkan reklam ben de Aydan kim diyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.