Tema düzenleyici

Temmuz ve Ağustos ayı Forum Güncellemeleri ( Bilgilendirme )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arsen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumda reklamlar aktif edilmiştir. Kayıtlı üyelere reklamlar kapatılacaktır. Kısa sürede tamamlarız bu güncellemeyi. Bitince bununda duyurusunu geçeceğim.

Reklamlar hayırlı olsun.

Arsen Hocam, tıklayınca küçülen reklamlar sadece sitenin üst kısmında olsa olur mu? Mesaj yazalım derken ikide bir reklama tıklıyorum.

Reklamlar hayırlı olsun.

Arsen Hocam, tıklayınca küçülen reklamlar sadece sitenin üst kısmında olsa olur mu? Mesaj yazalım derken ikide bir reklama tıklıyorum.
Üyelere kapatılacak kalıcı değil. Kayıtlı olmayan kullanıcılara reklam olacak kısa bir süre sonra

Üyelere kapatılacak kalıcı değil. Kayıtlı olmayan kullanıcılara reklam olacak kısa bir süre sonra
eminmisiniz.

a

Olabilir.

1 Saatte Sadece Zorlasak 120 Mesaj Atabiliyoruz! Moderatörlerde Cooldown yok. Bizde 30 Saniye bunun 15 Saniyeye düşmesini teklif ediyoruz

Yanii 1 Saatte 15 saniye cooldown ile 240 Mesaj Atabiliriz. @Arsen @Rick Grimes @snell479 @RimeAFK
Şuanki cooldown spam yapmama adına gayet iyi. Arsen bey başka karar alır mı bilemem ama şuanki hali spam yapmanın önüne geçiyor

Olabilir.

1 Saatte Sadece Zorlasak 120 Mesaj Atabiliyoruz! Moderatörlerde Cooldown yok. Bizde 30 Saniye bunun 15 Saniyeye düşmesini teklif ediyoruz

Yanii 1 Saatte 15 saniye cooldown ile 240 Mesaj Atabiliriz. @Arsen @Rick Grimes @snell479 @RimeAFK

30 saniye belirli bir rütbeden sonra 15 olmasa da 20 saniyeye çekilebilir.

Bazen mesaj atıyorum (%70 1sn bekleyiniz yazıyor.)

30 saniye belirli bir rütbeden sonra 15 olmasa da 20 saniyeye çekilebilir.

Bazen mesaj atıyorum (%70 1sn bekleyiniz yazıyor.)
Öyle Güzelde Düşünsene Şuan 1 Saatte Max 120 Mesaj yazabiliyorsun Bu mesajı DM'de mi kullancaksın yoksa Konulardamı? yoksa 50 DM 65 Konu Mesajı 5 Rapor'mu?

E ozaman hesaplar çalınabilir yarın birgün Moderatör hesabı çalınırsa birşey demiyorum. bide gece 3-4 gibi girse adamlar forumun içinden geçerler herkesi banlarlar. spam yaparlar.

Geri
Üst Alt