Tema düzenleyici

Tekirdağ'a; Tramvay, Banliyö, Metrobüs ve Deniz Ulaşımı birlikte yapılabilir mi?

Konu sahibi
Bi de bizde deniz ulaşımı var ama sadece balıkesirlerin ilçelere ulaşıyor ne yazıkki bunu mesela artabilir yani firma adı da mesela ( tedos ) olabilir yani tekirdağ deniz otobüsü anlamı

Konu sahibi
Ama fakat tedos olmadı ido oldu şu an Tekirdağ erdek roro Marmara Adası avşa Adası ve Bandırma seferleri var eğer bizde şey olursa ismi lazım değil ülkenin hattı açılırsa ( y*nanistan ) adalarına hattı açılırsa gerçekten kötü olacak ne yazıkki

Ama fakat tedos olmadı ido oldu şu an Tekirdağ erdek roro Marmara Adası avşa Adası ve Bandırma seferleri var eğer bizde şey olursa ismi lazım değil ülkenin hattı açılırsa ( y*nanistan ) hattı açılırsa gerçekten kötü olacak ne yazıkki
Yunanistanı niye sansürledin :(

IMG_7239.jpeg

@Rick Grimes, Başlığın " Tekirdağ'a; Tramvay, Banliyö, Metrobüs ve Deniz Ulaşımı birlikte yapılabilir mi? " şeklinde değiştirilmesi uygun ise değiştirebilir misiniz? Bu şekilde ekranda bağırılıyormuş gibi hissettiriyor.

Hepsi büyük harf olmasa bile yeter.

Konu sahibi
@Rick Grimes, Başlığın " Tekirdağ'a; Tramvay, Banliyö, Metrobüs ve Deniz Ulaşımı birlikte yapılabilir mi? " şeklinde değiştirilmesi uygun ise değiştirebilir misiniz? Bu şekilde ekranda bağırılıyormuş gibi hissettiriyor.

Zaten ben büyük harfle tercih ettim başlangıçla zaten şu an düzeltilemiyor

Eve geçince halledeceğim

Konu hakkındaki düşüncem olarak;

Tekirdağ'ı tam olarak bilmediğim için çok doğru yorum yapabileceğimi sanmıyorum fakat;

Denizden başlamak gerekirse
Marmaraereğlisi konum olarak ters kalmakta eğer buradan Süleymanpaşa(Merkez)'ya gerçekten bir insan yoğunluğu yoksa mantıklı bir hat olmayacaktır.
Aynı durum biraz da Şarköy için de geçerli.

Benim burada Mantıklı olabileceğini düşündüğüm tek hat (vari) Süleymanpaşa'nın iki yakası arasında olabilir.

D4: Güzel hayal, hayatta gerçek olmaz.

Banliyö

Süleymanpaşa'da demiryolu bile görmedim. Demiryolu olup banliyö için müsait şehirlerin olduğunu düşündüğümüzde (ehEm, Aydın) olması yakın zamanda muhtemel değil. Ayrıca güzergah banliyö olmak için aşırı sığ. Şehiriçi treni olarak sefer sayısı arttırımı daha mantıklı olur.

Tekirdağ'ı tam olarak bilmediğim için çok doğru yorum yapabileceğimi sanmıyorum fakat;

Marmaraereğlisi konum olarak ters kalmakta eğer buradan Süleymanpaşa(Merkez)'ya gerçekten bir insan yoğunluğu yoksa mantıklı bir hat olmayacaktır.

Benim burada Mantıklı olabileceğini düşündüğüm tek hat (vari) Süleymanpaşa'nın iki yakası arasında olabilir.

Banliyö

Süleymanpaşa'da demiryolu bile görmedim. Demiryolu olup banliyö için müsait şehirlerin olduğunu düşündüğümüzde (ehEm, Aydın) olması yakın zamanda muhtemel değil. Ayrıca güzergah banliyö olmak için aşırı sığ. Şehiriçi treni olarak sefer sayısı arttırımı daha mantıklı olur.
Eğer Halkalı banliyösü bir gün tekirdağa girecek şekilde uzatılırsa izban gibi bölgesel-banliyö karışımı bir sistem yapılabilir

Eğer Halkalı banliyösü bir gün tekirdağa girecek şekilde uzatılırsa izban gibi bölgesel-banliyö karışımı bir sistem yapılabilir
İzban da biraz marmaray gibi, ne olduğu belli değil

Şehir içinde metro gibi (M11 o sefer saati ile Metro ise İzban hayli hayli)
Şehrin eteğinde Banliyö (Aliğa-Menemen / Havalanı-Torbalı)
Ondan sonra da bölgesel ( Torbalı - Selçuk /Ödemiş/Tire)

Ama B1/3/2e: Çorlu-Merkez (Bölgesel+)
ve B2: Halkalı-Merkez( Garip şey) şeklinde olabilir

İzban da biraz marmaray gibi, ne olduğu belli değil

Şehir içinde metro gibi (M11 o sefer saati ile Metro ise İzban hayli hayli)
Şehrin eteğinde Banliyö (Aliğa-Menemen / Havalanı-Torbalı)
Ondan sonra da bölgesel ( Torbalı - Selçuk /Ödemiş/Tire)

Ama B1/3/2e: Çorlu-Merkez (Bölgesel+)
ve B2: Halkalı-Merkez( Garip şey) şeklinde olabilir
Marmaray’a bulunabilmiş en yakın tanım ağır metro standartlarında işletilen banliyö treni

Konu sahibi

Banliyö

Google harita uygulaması aç uydu sekmesine gir öyle bakabilirsin

Google harita uygulaması aç uydu sekmesine gir öyle bakabilirsin
Hocam sadece şehri görmek yetmez ki? İnsanların nereden nereye gittiğini bilmek lazım. Böyle sadece buraya fiziksel olarak ne yapılabilir diyebilirim. Bunun da mantığı yok.

Konu sahibi
Hocam sadece şehri görmek yetmez ki? İnsanların nereden nereye gittiğini bilmek lazım. Böyle sadece buraya fiziksel olarak ne yapılabilir diyebilirim. Bunun da mantığı yok.
Uydu kısmına açtığında demiryolu var ordan görebilirsin diye söyleyim

Eğer Tekirdağ için ulaşıma altyapısı iyiyse yapılır ya belediye yapar ya da yapmazsa belediye gider devlete bırakır o yapma işini
Sokaklar ilçe belediyesine aittir.
Cadde ve bulvarlar büyükşehir belediyesine aittir
Karayolları ve otoyollar kgm ye aittir

Resmi projeler değil de, başlığı açanın öneri projeleri paylaşılıyorsa, ben de Antalya'daki raylı sistem önerilerimi ayrı bir başlıkta anlatayım.

Çünkü hem siyasi hem tarih hem dışından bizim düşmanımız onların kuyruk acıları var utanmıyorlar çalıyorlar komşuymuş onlar bizim aşırı düşmanımız
Böyle sanrılar olduğu sürece düşman sanmaya devam ederiz zaten.

Geri
Üst Alt