Bi de bizde deniz ulaşımı var ama sadece balıkesirlerin ilçelere ulaşıyor ne yazıkki bunu mesela artabilir yani firma adı da mesela ( tedos ) olabilir yani tekirdağ deniz otobüsü anlamı
Çünkü hem siyasi hem tarih hem dışından bizim düşmanımız onların kuyruk acıları var utanmıyorlar çalıyorlar komşuymuş onlar bizim aşırı düşmanımız
Zaten ben büyük harfle tercih ettim başlangıçla zaten şu an düzeltilemiyor@Rick Grimes, Başlığın " Tekirdağ'a; Tramvay, Banliyö, Metrobüs ve Deniz Ulaşımı birlikte yapılabilir mi? " şeklinde değiştirilmesi uygun ise değiştirebilir misiniz? Bu şekilde ekranda bağırılıyormuş gibi hissettiriyor.
Hepsi büyük harf olmasa bile yeter.
Eve geçince halledeceğim@Rick Grimes, Başlığın " Tekirdağ'a; Tramvay, Banliyö, Metrobüs ve Deniz Ulaşımı birlikte yapılabilir mi? " şeklinde değiştirilmesi uygun ise değiştirebilir misiniz? Bu şekilde ekranda bağırılıyormuş gibi hissettiriyor.
Hepsi büyük harf olmasa bile yeter.
Bende düzelmiyor kapalı herhalde hocamEve geçince halledeceğim
Eğer Halkalı banliyösü bir gün tekirdağa girecek şekilde uzatılırsa izban gibi bölgesel-banliyö karışımı bir sistem yapılabilirKonu hakkındaki düşüncem olarak;
Tekirdağ'ı tam olarak bilmediğim için çok doğru yorum yapabileceğimi sanmıyorum fakat;
Denizden başlamak gerekirse
Marmaraereğlisi konum olarak ters kalmakta eğer buradan Süleymanpaşa(Merkez)'ya gerçekten bir insan yoğunluğu yoksa mantıklı bir hat olmayacaktır.
Aynı durum biraz da Şarköy için de geçerli.
Benim burada Mantıklı olabileceğini düşündüğüm tek hat (vari) Süleymanpaşa'nın iki yakası arasında olabilir.
D4: Güzel hayal, hayatta gerçek olmaz.
Banliyö
Süleymanpaşa'da demiryolu bile görmedim. Demiryolu olup banliyö için müsait şehirlerin olduğunu düşündüğümüzde (ehEm, Aydın) olması yakın zamanda muhtemel değil. Ayrıca güzergah banliyö olmak için aşırı sığ. Şehiriçi treni olarak sefer sayısı arttırımı daha mantıklı olur.
İzban da biraz marmaray gibi, ne olduğu belli değilEğer Halkalı banliyösü bir gün tekirdağa girecek şekilde uzatılırsa izban gibi bölgesel-banliyö karışımı bir sistem yapılabilir
Marmaray’a bulunabilmiş en yakın tanım ağır metro standartlarında işletilen banliyö treniİzban da biraz marmaray gibi, ne olduğu belli değil
Şehir içinde metro gibi (M11 o sefer saati ile Metro ise İzban hayli hayli)
Şehrin eteğinde Banliyö (Aliğa-Menemen / Havalanı-Torbalı)
Ondan sonra da bölgesel ( Torbalı - Selçuk /Ödemiş/Tire)
Ama B1/3/2e: Çorlu-Merkez (Bölgesel+)
ve B2: Halkalı-Merkez( Garip şey) şeklinde olabilir
Google harita uygulaması aç uydu sekmesine gir öyle bakabilirsinKonu hakkındaki düşüncem olarak;
Tekirdağ'ı tam olarak bilmediğim için çok doğru yorum yapabileceğimi sanmıyorum fakat;
Denizden başlamak gerekirse
Marmaraereğlisi konum olarak ters kalmakta eğer buradan Süleymanpaşa(Merkez)'ya gerçekten bir insan yoğunluğu yoksa mantıklı bir hat olmayacaktır.
Aynı durum biraz da Şarköy için de geçerli.
Benim burada Mantıklı olabileceğini düşündüğüm tek hat (vari) Süleymanpaşa'nın iki yakası arasında olabilir.
D4: Güzel hayal, hayatta gerçek olmaz.
Banliyö
Süleymanpaşa'da demiryolu bile görmedim. Demiryolu olup banliyö için müsait şehirlerin olduğunu düşündüğümüzde (ehEm, Aydın) olması yakın zamanda muhtemel değil. Ayrıca güzergah banliyö olmak için aşırı sığ. Şehiriçi treni olarak sefer sayısı arttırımı daha mantıklı olur.
Hocam sadece şehri görmek yetmez ki? İnsanların nereden nereye gittiğini bilmek lazım. Böyle sadece buraya fiziksel olarak ne yapılabilir diyebilirim. Bunun da mantığı yok.Google harita uygulaması aç uydu sekmesine gir öyle bakabilirsin
Uydu kısmına açtığında demiryolu var ordan görebilirsin diye söyleyimHocam sadece şehri görmek yetmez ki? İnsanların nereden nereye gittiğini bilmek lazım. Böyle sadece buraya fiziksel olarak ne yapılabilir diyebilirim. Bunun da mantığı yok.
Sokaklar ilçe belediyesine aittir.Eğer Tekirdağ için ulaşıma altyapısı iyiyse yapılır ya belediye yapar ya da yapmazsa belediye gider devlete bırakır o yapma işini
Böyle sanrılar olduğu sürece düşman sanmaya devam ederiz zaten.Çünkü hem siyasi hem tarih hem dışından bizim düşmanımız onların kuyruk acıları var utanmıyorlar çalıyorlar komşuymuş onlar bizim aşırı düşmanımız
Özellikle tatil sezonu dışında 200 kişi zor binerdiTekirdağdan Yenikapıya sefer olması doğru olur muydu sizce?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.