aynen hocam280 liraya et döner kalmış mı
Bu ekmekten 2 tane olsa belki biraz doyarımEkli dosyayı görüntüle 104357
Şu an değil ama birkaç saat önce Usta Dönerciden sipariş verdim. Ekmek arası et döner, patates kızartması ve şalgam için 280tl ödedim. Ekmek biraz küçüktü ama tadı güzeldi, patates kızartması güzeldi, şalgamı beğenmedim ama hatta keşke şalgam yerine ayran ya da kutu içeceklerden birini sipariş etseydim dedim. Nedense bu zamana kadar içtiğim şalgamlardan Doğanay hariç diğerlerini hiç beğenmedim.
Bende 2025 Nisan'da Makarnam'ın Tepe Nautuilus AVM şubesinden köfteli makarna yemiştim ama yanında içecek ile 240tl ödemiştim. Ayrıca dışarda yediğim ilk ve tek makarnaydı."Makarnam" diye restoran var Ataşehir de makarna Köfteli ve Tavuklu 240 TL ödedim . İçecek hariç .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.