Tema düzenleyici

Şu An Ne Yiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meksika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1000047059.jpg

90gr çiğ köfte dürüm ve bardakta turşu suyu. Dürüm için 100tl, turşu suyu için 15tl toplam 115tl ödedim. Aslında 90gr çiğ köfte dürüm 85tl ama ben içine Doritos konmasını da istedim ondan dolayı 15tl daha fazla oldu. Yer ise Komagene.

1000047222.jpg

Şu an değil ama birkaç saat önce Usta Dönerciden sipariş verdim. Ekmek arası et döner, patates kızartması ve şalgam için 280tl ödedim. Ekmek biraz küçüktü ama tadı güzeldi, patates kızartması güzeldi, şalgamı beğenmedim ama hatta keşke şalgam yerine ayran ya da kutu içeceklerden birini sipariş etseydim dedim. Nedense bu zamana kadar içtiğim şalgamlardan Doğanay hariç diğerlerini hiç beğenmedim.

İnternet paketim bittiği için şimdi yazabildim. Yaklaşık 1 saat önce;

Popeyes Maxi XL Menü (Menü Fiyatı 295 TL) + Mega boy Patates ile 327 TL

İçeriği:

Popeyes XL Sandviç
2 Tane Acı Kanat
4'lü Nuggets
Orta Kola
Mega Boy Patates

Eskiden Maxi XL menü daha ucuzdu. Geçen sene Üniversite zamanlarımda 225 TL'ye yiyordum. Şu an 295 TL olmuş. Bir tık pahalı geldi ama her zaman yemediğim için yemek istedim.

Bu da yemeden önceki görüntüsü

IMG_20260127_154826.jpg

IMG_20260127_154851.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 104357
Şu an değil ama birkaç saat önce Usta Dönerciden sipariş verdim. Ekmek arası et döner, patates kızartması ve şalgam için 280tl ödedim. Ekmek biraz küçüktü ama tadı güzeldi, patates kızartması güzeldi, şalgamı beğenmedim ama hatta keşke şalgam yerine ayran ya da kutu içeceklerden birini sipariş etseydim dedim. Nedense bu zamana kadar içtiğim şalgamlardan Doğanay hariç diğerlerini hiç beğenmedim.
Bu ekmekten 2 tane olsa belki biraz doyarım

Geri