Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:03 da #21 emreunel159' Alıntı: Ben Amerikayı asla istemem zaten çok klişe, en büyük isteğim asya veya kuzey ülkeleri Güney Kore, Japonya, İzlanda, Norveç, Danimarka... Genişletmek için tıkla ... Onlar da iyi Bakın kendi listemi yaparsam 1-Estonya 2-Polonya 3-İsviçre 4-Japonya Tepkiler: emreunel159
emreunel159' Alıntı: Ben Amerikayı asla istemem zaten çok klişe, en büyük isteğim asya veya kuzey ülkeleri Güney Kore, Japonya, İzlanda, Norveç, Danimarka... Genişletmek için tıkla ... Onlar da iyi Bakın kendi listemi yaparsam 1-Estonya 2-Polonya 3-İsviçre 4-Japonya
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:04 da #22 Rime' Alıntı: Adana kadar ülke Genişletmek için tıkla ... Mikro ülkelerden biri,ama GDP'si en yüksek yer, Tepkiler: Rime
Rime' Alıntı: Adana kadar ülke Genişletmek için tıkla ... Mikro ülkelerden biri,ama GDP'si en yüksek yer,
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:05 da #23 ABD'yı bile sollayabilir (kişi başı gsyıh olarak tabii ki)
Rime Moderatör Moderatör Dün 16:07 da #24 Bucali' Alıntı: ABD'yı bile sollayabilir (kişi başı gsyıh olarak tabii ki) Genişletmek için tıkla ... Lüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazla
Bucali' Alıntı: ABD'yı bile sollayabilir (kişi başı gsyıh olarak tabii ki) Genişletmek için tıkla ... Lüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazla
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:09 da #25 Rime' Alıntı: Lüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazla Genişletmek için tıkla ... doğru, 63 bin kişi,
Rime' Alıntı: Lüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazla Genişletmek için tıkla ... doğru, 63 bin kişi,
Rime Moderatör Moderatör Dün 16:10 da #27 Rime' Alıntı: Lüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazla Genişletmek için tıkla ... Lüksemburg'un yüz ölçümü 2586 km2 Adana'dan küçükmüş
Rime' Alıntı: Lüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazla Genişletmek için tıkla ... Lüksemburg'un yüz ölçümü 2586 km2 Adana'dan küçükmüş
Rime Moderatör Moderatör Dün 16:11 da #28 Bucali' Alıntı: doğru, 63 bin kişi, Genişletmek için tıkla ... Kaynağı narden buldun bilmiyorum ama Lüksemburg'un nüfusu 674K
Bucali' Alıntı: doğru, 63 bin kişi, Genişletmek için tıkla ... Kaynağı narden buldun bilmiyorum ama Lüksemburg'un nüfusu 674K
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:13 da #29 Rime' Alıntı: Kaynağı narden buldun bilmiyorum ama Lüksemburg'un nüfusu 674K Genişletmek için tıkla ... Wikiye baktım ama yanlış bakmışım ona da, Tepkiler: Rime
Rime' Alıntı: Kaynağı narden buldun bilmiyorum ama Lüksemburg'un nüfusu 674K Genişletmek için tıkla ... Wikiye baktım ama yanlış bakmışım ona da,
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:14 da #31 Neyse,ama ben gideceğim ülkede bir kritere daha bakarım Mutluluk ve refah sıralaması,
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:16 da #32 Ve 2021 verilerine göre de bu alanın 1. Si Danimarka, ABD ise 20.
Rime Moderatör Moderatör Dün 16:16 da #33 Rime' Alıntı: Lüksemburg'un yüz ölçümü 2586 km2 Adana'dan küçükmüş Genişletmek için tıkla ... Düzce 2.492 km² Lüksemburg 2.586 km²
Rime' Alıntı: Lüksemburg'un yüz ölçümü 2586 km2 Adana'dan küçükmüş Genişletmek için tıkla ... Düzce 2.492 km² Lüksemburg 2.586 km²
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:17 da #34 Rime' Alıntı: Düzce 2.492 km² Lüksemburg 2.586 km² Genişletmek için tıkla ... Yoh artık, Tepkiler: Rime
Rime Moderatör Moderatör Dün 16:17 da #36 Bucali' Alıntı: Yoh artık, Genişletmek için tıkla ... Düzcenin gelişmiş hali
Rime Moderatör Moderatör Dün 16:18 da #38 Bucali' Alıntı: 626K gösteriyor, Genişletmek için tıkla ... 2019'dur o
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:19 da #39 Rime' Alıntı: Düzcenin gelişmiş hali Genişletmek için tıkla ... Düzce: Şimdi sen bana köy mü diyorsun @Rime , sen oturduğun mahallenin nezihliğine bak,
Rime' Alıntı: Düzcenin gelişmiş hali Genişletmek için tıkla ... Düzce: Şimdi sen bana köy mü diyorsun @Rime , sen oturduğun mahallenin nezihliğine bak,
emreunel159 Paylaşımcı Paylaşımcı Dün 16:23 da #40 Konuyu çok dağıttınız moderatörler 2 sayfa yazı oldu ve konuyla hiç ilgisi yok bu yazıların Tepkiler: Rime