Onlar da iyiBen Amerikayı asla istemem zaten çok klişe, en büyük isteğim asya veya kuzey ülkeleri
Güney Kore, Japonya, İzlanda, Norveç, Danimarka...
Bakın kendi listemi yaparsam
1-Estonya
2-Polonya
3-İsviçre
4-Japonya
Onlar da iyiBen Amerikayı asla istemem zaten çok klişe, en büyük isteğim asya veya kuzey ülkeleri
Güney Kore, Japonya, İzlanda, Norveç, Danimarka...
Mikro ülkelerden biri,ama GDP'si en yüksek yer,Adana kadar ülke
Lüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazlaABD'yı bile sollayabilir (kişi başı gsyıh olarak tabii ki)
doğru, 63 bin kişi,Lüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazla
Lüksemburg'un yüz ölçümü 2586 km2 Adana'dan küçükmüşLüksemburg'un nüfusu kaç bi bak bakayım. neden acaba Gsyih'i fazla
Kaynağı narden buldun bilmiyorum ama Lüksemburg'un nüfusu 674Kdoğru, 63 bin kişi,
Wikiye baktım ama yanlış bakmışım ona da,Kaynağı narden buldun bilmiyorum ama Lüksemburg'un nüfusu 674K
Düzce 2.492 km² Lüksemburg 2.586 km²Lüksemburg'un yüz ölçümü 2586 km2 Adana'dan küçükmüş
Yoh artık,Düzce 2.492 km² Lüksemburg 2.586 km²
Düzcenin gelişmiş haliYoh artık,
2019'dur o626K gösteriyor,
Düzce: Şimdi sen bana köy mü diyorsun @Rime , sen oturduğun mahallenin nezihliğine bak,Düzcenin gelişmiş hali
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.