Bu savaş petrol işi boka sarmış İstanbul'un her yerine otobüs veriyorlar el2 ne ya

arada 50h ye de gitsinler İETT leri yerine yemin ederim neler oluyor bu periyotta neler
İsteyerek vermemişler maalesef. İETT istek dışında araçları dağıtmışBu savaş petrol işi boka sarmış İstanbul'un her yerine otobüs veriyorlar el2 ne yaarada 50h ye de gitsinler İETT leri yerine yemin ederim neler oluyor bu periyotta neler
Okudum birisi, uzun uzun paylaşmış İETT sanki mahkeme kararından sonra savaşa ceza vermeye çalışmış gibi birşey bu tatil bitimine kadar bunun çözülmesi lazım amaİsteyerek vermemişler maalesef. İETT istek dışında araçları dağıtmış
Aynen öyle abi. Olan araçların şoförüne oldu. Yazık adamlar yolu bilmiyorlar, hatta alışana kadar başka hatta gidiyorlar. Karışık karışık zor hatlardalar. En şanslılar 146 hattı olabilirOkudum birisi, uzun uzun paylaşmış İETT sanki mahkeme kararından sonra savaşa ceza vermeye çalışmış gibi birşey bu tatil bitimine kadar bunun çözülmesi lazım ama
Çünkü alibeyköy de sultangazi araçları çok aşırı artmis gözümün önünde o kadar çok otokar vardı ki ilk gününde bile böyle gormemistim şu tm16 ya gidene kadar procitylerine denk gelirsem eskileri yad ederimAynen öyle abi. Olan araçların şoförüne oldu. Yazık adamlar yolu bilmiyorlar, hatta alışana kadar başka hatta gidiyorlar. Karışık karışık zor hatlardalar. En şanslılar 146 hattı olabilir
En şanslılar 17'dekiler. İULAŞ zamanları vardı zaten bu hattın. Perondan çıkıyorsun, Mostar Köprüsü, Pendik YHT'ye gidiyorsun (tabelalar var zaten ve oralardan da çok hat geçiyor biliyorlardır), hastaneden Minibüs Caddesi'ne döndükten sonra otopilot Kadıköy'e kadar dümdüzAynen öyle abi. Olan araçların şoförüne oldu. Yazık adamlar yolu bilmiyorlar, hatta alışana kadar başka hatta gidiyorlar. Karışık karışık zor hatlardalar. En şanslılar 146 hattı olabilir
Doğrudur, anadolu yakasını hiç bilmiyorum. Avrupa'da en rahat şu an 79K ve 146'dır bence. 142F de olabilirEn şanslılar 17'dekiler. İULAŞ zamanları vardı zaten bu hattın. Perondan çıkıyorsun, Mostar Köprüsü, Pendik YHT'ye gidiyorsun (tabelalar var zaten ve oralardan da çok hat geçiyor biliyorlardır), hastaneden Minibüs Caddesi'ne döndükten sonra otopilot Kadıköy'e kadar dümdüzEkli dosyayı görüntüle 102873
oraları da öğreneceksiniz elbet albayım.Doğrudur, anadolu yakasını hiç bilmiyorum. Avrupa'da en rahat şu an 79K ve 146'dır bence. 142F de olabilir
78E yi yedirmemKayaşehir hatlarından 79K hariç bir çoğu böyle karışık. Cidden yazık şoförlere
78F en karışığı.78E yi yedirmem![]()
Öncekin de isteyerek gitmemişler miydi? Şu an ortada istek yok.İlk başta bahsettiğim o önceki bölge değişiminde de olduğu gibi belki bu değişiklikten de kısa süre içinde vazgeçilme olasılığı da var.
Yani daha kesin şu sebeple oldu diyemiyoruz maalesef. Kamu kurumu olan İETT'nin bir dava sonucundan ötürü kendisine hizmet eden bir şirket ile inatlaşıp cezalandırdığını pek olası bulmuyorum. Savaş'ın da bu değişikliği önerdiğini düşünmüyorum.Öncekin de isteyerek gitmemişler miydi? Şu an ortada istek yok.
Dedikodulara göre bir anda araçlara bambaşka görev yazılmış ve gitmek istemeyen şoförler bile olmuş. Zorla gidiyorlarmış. Savaş'ın da isteyerek yaptığını düşünmüyorum
Dikkatimi çeken şey ise özellikle Anadolu'da bazı hat geçişlerinin çok alakasız olması. Örneğin, 15F'de 1 gün çalışan aracın 1 gün için 11ÇB'ye (bu ikisi Beykoz hattı) geçişinde arada 132C'ye (Sultanbeyli hattı) 1 gün gönderilmesi. Bir diğer örnek ise, 3 gün çalışılan 18K hattıyla 3 gün çalışılan 18Ü hattının (bu ikisi Sultanbeyli hattı) arasında 1 gün için 19F'ye (Kadıköy hattı) gönderiliyor.
Eğer mahkeme iddiaları doğruysa bende böyle düşünüyorum.Son olarak da Savaş Petrolün mahkemeyi kazanmasıyla, bu durumun aynı zamanda ortaya çıkmadı tesadüf değildir bana göre.
Bence bir sıkıntı var.Burda olan maalesef şoförlere oluyor.
Google Maps açıp önce durağa sonra hatta tıklayınca tüm güzergahı sarı renkle gösteriyor. Öyle gidilebilirYolu nasıl öğreniyorlar ki? Benim bunda aklım takıldı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.