İstanbul'da metrobüs nasıl hata olabilir. Metrobüsü çıkardığın an ulaşım %60 oranında batar. İstanbul'u İstanbul yapan Marmaray ve Metrobüstür
Zamanla metrobüsü durak haricinde durduracak öğeleri bitirirlerse başarılı olabilirler.İnşallah yapacakları düzenlemelerle projeyi daha düzgün hale getirirler. Ankaradan önce metrobüsü gördü canım Sakarya'm![]()
Fazla bütçe olsaydı metrobüs değil de ilk planlardaki gibi tramvay olurdu. Gidip hoşdereden otobüs getirtceğine de kendi şehrinden getirtti arıza marıza daha hızlı hallolur mercedes sevgisini gerçekten anlamıyorumAyrıca bu belediyede eminim ki fazla bütçe vardır. Son parti Hoşdere üretimi Mercedes CapaCity olsaymış keşke.
Spesifik bir marka takıntım yoktur. Her markadan otobüsü severim.Fazla bütçe olsaydı metrobüs değil de ilk planlardaki gibi tramvay olurdu. Gidip hoşdereden otobüs getirtceğine de kendi şehrinden getirtti arıza marıza daha hızlı hallolur mercedes sevgisini gerçekten anlamıyorum
Sakarya metrobüs hakkında konuşacak pek bir şey kalmadıSakarya Metrobüs dışında her konu konuşuluyor Maşallah.
Sefer aralıĞının yarım saat olması ve trafikten tamamen ayrışmamış olması kötü, şu an aşırı verimsiz.Sakarya halkı sosyal medya yorumlarına bakınca çok sinirli ve beğenmemiş gibi duruyor metrobüsü...
Sanırım araba bağımlılığını aşmak kolay olmuyor.
Bir de metrobüs 2. Etap açılmayip tam kapasite çalışmadığından verimsiz duruyor...
Merhabalar. Sakarya Metrobüs dışındaki tüm İstanbul ile ilgili yaklaşık 4-5 sayfa mesajı ilgili konulara taşıdım. Artık sayfada sadece Sakarya Metrobüs Projesi bulunmaktaSakarya Metrobüs dışında her konu konuşuluyor Maşallah.
Sanırım bölge halkının kullandığı tek yolmuşSakarya halkı sosyal medya yorumlarına bakınca çok sinirli ve beğenmemiş gibi duruyor metrobüsü...
Sakarya halkı sosyal medya yorumlarına bakınca çok sinirli ve beğenmemiş gibi duruyor metrobüsü...
Sanırım araba bağımlılığını aşmak kolay olmuyor.
Bir de metrobüs 2. Etap açılmayip tam kapasite çalışmadığından verimsiz duruyor...
Merhabalar. Sakarya Metrobüs dışındaki tüm İstanbul ile ilgili yaklaşık 4-5 sayfa mesajı ilgili konulara taşıdım. Artık sayfada sadece Sakarya Metrobüs Projesi bulunmakta
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.