Böyle olacağını hiç sanmıyorum, devletin kasasında sadece bir metroluk veya metrobüslük para yok.
Ortak aslında UAB'ta metro açıyor Belediyede açıyorBelediyenin sorumluluğunda,devletin değil ki.
metronun yapılma sebebi metrobüs değil, yönetimlerin "metrobüs var ne gerek var metro yapmaya" tavrı. bir de tüyap-sefaköy arasını kadir topbaş zamanında uab ile yapılması için anlaşmışlardı da Imamoğluna geçince yapmamak için diretmişlerdiOlsun da metronun yapılmama sebebi metrobüs. Açıkçası Beylikdüzü-İncirli veyahut Beylikdüzü-Yenikapı metrosu M6, M8, M11, M13 gibi birçok hattan daha önemliydi. Hem bu hem Esenyurt metrosu ihmal edildi. 2040’dan önce bir şey göremeyiz gibi duruyor.
Aynı şeyden bahsediyoruz. Metrobüs olmasaydı muhtemelen oraya çoğu metro projesinden önce başlanırdı.metronun yapılma sebebi metrobüs değil, yönetimlerin "metrobüs var ne gerek var metro yapmaya" tavrı. bir de tüyap-sefaköy arasını kadir topbaş zamanında uab ile yapılması için anlaşmışlardı da Imamoğluna geçince yapmamak için diretmişlerdi
Kesinlikle Marmaray ve Metrobüs İstanbul'a karakteristik özellik katıyor diğer şehirlerdenHem metro olsun hemde metrobüs olsun. Metrobüssüz bir istanbul düşünemiyorum. Yani bi İzmirden ankaradan ne farkı kalırdı ki. Ama şimdi ne güzel cıvıl cıvıl. Metrobüsün nesini sevmiyorsunuz yemin ediyorum aklım almıyor.
Conectolar yüzündendir. Yerine yenileri gelse missMetrobüse ayrı bir ilgim var fakat şu Marmaray ve metroların konforunu bir türlü metrobüste yakalayamıyorum![]()
Conectolar yüzündendir. Yerine yenileri gelse miss![]()
Yolcusu çok fazla. Bende yer bulamıyorum. O Yüzden genelde üzerinde Avcılar yazanlara biniyorum onlarda buluyorum ancaYenileri de gelse kolaylıkla yer bulunabileceğini düşünmüyorum .Marmaray'da ara duraktan binmeme rağmen çoğu zaman oturuyorum, metrobüste ise çoğu zaman ayakta duruyorum.
Eshot mercedes alacakmış Başkan vekilinden öğrendim heralde Bmcye güvenemiyorlar yandılar. 2009 modeli falan çok kötü diye falan güvenemiyorlar sanırsam.O kadar yüksek bütçeleri olduğunu zannetmiyorum ama kendi markalarını tercih etmeleri çok hoş oldu.
ESHOT'un ise halen daha Bmc almaması çok garip.
Marmarayın plastik koltuklarında rahat etmen için sadece 3-4 durak gidiyor olman lazımMetrobüse ayrı bir ilgim var fakat şu Marmaray ve metroların konforunu bir türlü metrobüste yakalayamıyorum![]()
Halkalı - Sirkeci arasında oturmuştum kalkmadan. Durağa gelince yürüyemiyordumMarmarayın plastik koltuklarında rahat etmen için sadece 3-4 durak gidiyor olman lazım
Ben bunu her zaman yaşıyorum raylar fikrini takip etsin diye bir yarışma düzenlemişler koltukları daha rahat yapın yazmıştımHalkalı - Sirkeci arasında oturmuştum kalkmadan. Durağa gelince yürüyemiyordum
Bazen dört durak bazen boğazgeç gidiyorum.Marmarayın plastik koltuklarında rahat etmen için sadece 3-4 durak gidiyor olman lazım
Bence EGO'da yeni otobüsleri mercedes den alacak.Eshot mercedes alacakmış Başkan vekilinden öğrendim heralde Bmcye güvenemiyorlar yandılar. 2009 modeli falan çok kötü diye falan güvenemiyorlar sanırsam.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.