Tema düzenleyici

Sakarya BB Metrobüs Projesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olsun da metronun yapılmama sebebi metrobüs. Açıkçası Beylikdüzü-İncirli veyahut Beylikdüzü-Yenikapı metrosu M6, M8, M11, M13 gibi birçok hattan daha önemliydi. Hem bu hem Esenyurt metrosu ihmal edildi. 2040’dan önce bir şey göremeyiz gibi duruyor.
metronun yapılma sebebi metrobüs değil, yönetimlerin "metrobüs var ne gerek var metro yapmaya" tavrı. bir de tüyap-sefaköy arasını kadir topbaş zamanında uab ile yapılması için anlaşmışlardı da Imamoğluna geçince yapmamak için diretmişlerdi

metronun yapılma sebebi metrobüs değil, yönetimlerin "metrobüs var ne gerek var metro yapmaya" tavrı. bir de tüyap-sefaköy arasını kadir topbaş zamanında uab ile yapılması için anlaşmışlardı da Imamoğluna geçince yapmamak için diretmişlerdi
Aynı şeyden bahsediyoruz. Metrobüs olmasaydı muhtemelen oraya çoğu metro projesinden önce başlanırdı.

Hem metro olsun hemde metrobüs olsun. Metrobüssüz bir istanbul düşünemiyorum. Yani bi İzmirden ankaradan ne farkı kalırdı ki. Ama şimdi ne güzel cıvıl cıvıl. Metrobüsün nesini sevmiyorsunuz yemin ediyorum aklım almıyor.
Kesinlikle Marmaray ve Metrobüs İstanbul'a karakteristik özellik katıyor diğer şehirlerden

Yenileri de gelse kolaylıkla yer bulunabileceğini düşünmüyorum .Marmaray'da ara duraktan binmeme rağmen çoğu zaman oturuyorum, metrobüste ise çoğu zaman ayakta duruyorum.
Yolcusu çok fazla. Bende yer bulamıyorum. O Yüzden genelde üzerinde Avcılar yazanlara biniyorum onlarda buluyorum anca

O kadar yüksek bütçeleri olduğunu zannetmiyorum ama kendi markalarını tercih etmeleri çok hoş oldu.

ESHOT'un ise halen daha Bmc almaması çok garip.
Eshot mercedes alacakmış Başkan vekilinden öğrendim heralde Bmcye güvenemiyorlar yandılar. 2009 modeli falan çok kötü diye falan güvenemiyorlar sanırsam.

Arkadaşlar bu başlık altında sadece Sakarya ulaşımı ile ilgili görüş belirtelim. İstanbul ulaşımı ile ilgili başlıklar zaten mevcut. Oradan devam edelim.

Geri
Üst Alt