Neden maalesef dediniz hocam ne güzel işteHot wheels koleksiyonuna devam ediyorum maalesef
Çok kısa sürede beni bile geçmişsiniz200 arabaya ulaştım
Neden maalesef dediniz hocam ne güzel işteHot wheels koleksiyonuna devam ediyorum maalesef
Çok kısa sürede beni bile geçmişsiniz200 arabaya ulaştım

Bende ilk premium aracımı aldıktan sonra bu fikre kapıldım. Zaten Premium 400 TL'ye satılıyor. Premium olmayan uzun kartlar 360 TL en küçük en detaysız olanlar 100-150 TL. Aralarında çok fark olmadığı için bende sadece premium almaya başladımUzun zamandır Premium olmayan HW almıyorum. Premium olanlar daha detaylı ve kauçuk tekerleklere sahip. Bence parasını daha çok hakediyorlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.