Tema düzenleyici

Oyuncak Araba Koleksiyonculuğu

Evet kesinlikle. Bir ara sağlam para biriktirip uğramak istiyorum oraya. 2-3k bandında
O kadar pahalı mı bu güçük araçlar bir tane adam bana W serisi araba satmıştı zorla 100 liraya mı ney

Ben sürekli bakıyorım da şöyle bir yerli otobüs görürsem almayı düşünüyorum hiç görmedim henüz

Konu sahibi
O kadar pahalı mı bu güçük araçlar bir tane adam bana W serisi araba satmıştı zorla 100 liraya mı ney

Ben sürekli bakıyorım da şöyle bir yerli otobüs görürsem almayı düşünüyorum hiç görmedim henüz
Araca göre çok değişiyor. Çok nadir arabanın tanesi bile 2-3k'ya satılıyor. Ben sadece hızlı ve öfkeli modellerini topluyorum. LC Waiki'de Premium (Farkı: Her yeri metal, daha gerçekçi benzetmeler ve arabanın detayları mevcut) modeller 400 TL, Normal uzun kartlar 250 TL. Antika pazarlarında daha ucuz ama LCW fiyatları böyle

Araca göre çok değişiyor. Çok nadir arabanın tanesi bile 2-3k'ya satılıyor. Ben sadece hızlı ve öfkeli modellerini topluyorum. LC Waiki'de Premium (Farkı: Her yeri metal, daha gerçekçi benzetmeler ve arabanın detayları mevcut) modeller 400 TL, Normal uzun kartlar 250 TL. Antika pazarlarında daha ucuz ama LCW fiyatları böyle
Oyuncakçı da falan daha ucuz değil midir. Bunlar

Ben bir tek görürsem station wagon alıyorum çok nadiren

Niye normal hot wheelslarda güzel

Konu sahibi
Bugün Torium AVM'ye yaptığım ziyaret sonucunda ilk fotoğraftaki üç arabayı alarak bu seriyi de tamamlanmış bulunmaktayım

IMG_20250809_165417.jpg

Toplam Villains serisindeki araçlar:

1) Hızlı ve Öfkeli 1 Filmindeki Honda S2000 - Siyah ve çizgili olan
2) Hızlı ve Öfkeli 7 Filmindeki 2005 Aston Martin DB9 - Koyu Gri olan
3) Hızlı ve Öfkeli 10 Filmindeki 1966 Ford 427 Fairlane - Kırmızı olan
4) Hızlı ve Öfkeli 4: Rio Soygunu Filmindeki 1973 Chevy Camaro - Yeşil olan
5) Hızlı ve Öfkeli 10 Filmindeki 2022 DeLorean Alpha5 - En sağdaki açık gri olan

IMG_20250809_182039.jpg

Burada HotWheels Dükkanı var . Özel üretim , neredeyse bütün markalar , film serileri , premium'lar ve daha niceleri ... benim aldığım bütün hw'ler küçük olduğum için açmıştım paketlerini oynamak için şimdi ise paketli halleri daha değerli . Benimkiler eski kasa olduğu için tanesinin fiyatı 900-1000 lira civarında
1000023965.jpg

Şu yandaki çekici Tırın maliyeti yaklaşık 10-13K lira aralığında . Eski Kasa üretimi yok . Arkadaki tırtıllarda 2-3 bin lirası var tanesi .

Konu sahibi
Ben hiçbirini açmaya kıyamadım şuanlık. Dolap alana kadar açmayı düşünmüyorum ama eninde sonunda açacağım. Süs amaçlı dolaba koymaya düşünüyorum. En sonunda da 5 tane Demon Slayer anime figürü de aldım

bef74895-9cad-4a09-b56c-a628520ab2d5.jpg

Ben hiçbirini açmaya kıyamadım şuanlık. Dolap alana kadar açmayı düşünmüyorum ama eninde sonunda açacağım. Süs amaçlı dolaba koymaya düşünüyorum. En sonunda da 5 tane Demon Slayer anime figürü de aldım

Ekli dosyayı görüntüle 85922
Burada rahat bir 20 - 30 bin lira gördüm hocam ben

Konu sahibi
Burada rahat bir 20 - 30 bin lira gördüm hocam ben
Doğrudur hocam. Toplam 11.105 TL tutmuş. Veritabanımda tutuyorum tek tek liste şeklinde

Ekran görüntüsü 2025-10-12 232033.png

Cidden bunları almak için çok emek verdim. Elden aldıklarım için karşıya bile geçmiştim

Ekran görüntüsü 2025-10-12 231910.png

Ekran görüntüsü 2025-10-12 231914.png

1000023966.jpg

Benim en değerli araç serilerimden birisi

İsimleri Super Volt olarak geçiyor

Beyaz olan 2014 Kasa -> 5,600 Lira
Yeşil Olan 2018 Kasa -> 3,400 Lira
Siyah Olan 2020 Premium Kasa -> 6000 Lira

Bunlara Value Listesinde Baktım . Bu 3'ü toplam 15K . Benim en sevdiğim araçlarım 😍

Doğrudur hocam. Toplam 11.105 TL tutmuş. Veritabanımda tutuyorum tek tek liste şeklinde

Ekli dosyayı görüntüle 85928

Cidden bunları almak için çok emek verdim. Elden aldıklarım için karşıya bile geçmiştim

Ekli dosyayı görüntüle 85929

Ekli dosyayı görüntüle 85930
antika pazarlarına da bakmalısın bir sürü araç satıcıları ıvır zıvır koleksiyon eşyası satıcıları oluyor.

kadıköyde pazar günü kurulan da bayağı araç satıcıları oluyor. uzunçayır metrobüsten yürüme mesafesi

Konu sahibi
antika pazarlarına da bakmalısın bir sürü araç satıcıları ıvır zıvır koleksiyon eşyası satıcıları oluyor.

kadıköyde pazar günü kurulan da bayağı araç satıcıları oluyor. uzunçayır metrobüsten yürüme mesafesi
Teşekkür ederim. Şuan iş arıyorum sanırım ilk ay maaşımla gideceğim yeri buldum

Konu sahibi
Bugünkü fotoğraflarımın haricinde 2 yeni araç aldım

1) Mazda RX-7 FD - Hızlı ve Öfkeli 1 Filminden Letty'nin drag yarışındaki rakibi
2) 2020 Dodge Charger Hellcat - Hızlı ve Öfkeli 10

IMG-20251022-WA0003.jpeg

IMG_20251022_163724.jpg

Konu sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 87355

Kadıköy antika pazarında bunu bir tane satıcı 100 liraya mı ne zorla satmıştı. Nasıl bir şeydir bu değerli midir özelliği nedir beğendim aracı

@Rick Grimes sen biliyorsundur
Değerini bilmiyorum ama oradaki satıcılar değerli bir şeyi bu kadar ucuza bırakmaz. Büyük ihtimalle 125-200 arasıdır.

Koleksiyonda benim için değeri önemli değil. Gözüme hitap ediyorsa sevdiğim modelse alıyorum. İsterse çok ucuz olsun

Geri
Üst Alt