Bunlar da benim oyunlarım bilgisasayar oyunlarım bunlar
bunlar oyunlarım
Aslında oyun değil eklenti. Masaüstüne mouse hareketlerini takip eden anime kızı geliyoryour wife nasıl bir oyundur bu arada?
Yayla Mahallesi (36V cenneti) bd götür de @Semih kurtulsun İettden de 36vden O126Xlerden ddHarbiden uydu görüntüsü alıyorlarmış. Marmaray'ın kalkış durağı. Harita şekillendirmeleri doğru Türk yapımı oyun olmamasına rağmen
Ekli dosyayı görüntüle 88280
Yayla mahallesi virüslü zatenHiç aklıma gelmemişti. Yayla mahallesine virüs lazım
İnşallah ligin masraflarını çıkarırsınızFc augsburgla anlaştık journeymande 0 milyon euro bütçeyle hedef kümefe kalmak
Dfb Pokalda çok iyi kura çektik yarı profesyonel takımla oynıycaz heİnşallah ligin masraflarını çıkarırsınız
Kanka en alttaki Fotoda Feyza Sokak ve Okul yolu Caddesi kesişmiş ya , oralara yakınım ben ama tam oralarda değil@Semih doğruyu söyle hangisi senin evinevini lootlamaya erzaklarını çalmaya geleceğim
Ekli dosyayı görüntüle 88780
Ekli dosyayı görüntüle 88781
Ekli dosyayı görüntüle 88782
Ekli dosyayı görüntüle 88783
Virüs gelince selası okunacak zaten mahalleninKanka en alttaki Fotoda Feyza Sokak ve Okul yolcu Caddesi kesişmiş ya , oralara yakınım ben ama tam oralarda değil
Gece loota çıkarsan , bizim evi yağmalama hahahahahah
Bunun sebebi oyunun 2030 yılında geçmesi. Salgın kıyameti kopmuş, binalar her şey gitmiş. Hafif hikayesini anlatayımBu arada yollar filan tamam da binaların alakası yok . Gene bu kadar bilinmeyen ve doğru düzgün Google Street View görüntüsü olmayan yeri , hemen hemen güzel yapmışlar
sabancı üniversitesi kampüsü bence iyi bir yer olabilir. yakınında mcdonalds falan var. orayı deneyinBunun sebebi oyunun 2030 yılında geçmesi. Salgın kıyameti kopmuş, binalar her şey gitmiş. Hafif hikayesini anlatayım
Mesela burası Kayaşehir Otobüs Peronları ve aynısı. Sadece o dünyanın yıkıldığı salgının vurduğu hissini vermek için yapılmış
Ekli dosyayı görüntüle 88822
2024-25 yıllarında salgın çıkıyor. Devlet herkesi sığınıklara gönderiyor. Sığınakta yaşayanlar 2030'a kadar yaşadıktan sonra umutlarını kesiyorlar. Kimse gelmiyor, kimse iletişim kurmuyor. Tam oyunun başlangıcında bir telsiz konuşması duyuyoruz. Sığınaktakiler, çözüm bulmak üzereyiz herkes sığınakları terk etsin ve bina inşa edin diye orada oyun başlıyor. Görevimiz, ortalama 40-50 (sayılarda oyun başında istediğiniz gibi ayarlama yapabiliyorsunuz) insana liderlik etme. Binaları araştırma, binaları yeniden yapma, sınırlı yemekle hayatta kalma, yağmacılar var onlara karşı durma, hayatta kalan diğer insanlarla temasa geçme derken çok derin oynanışa sahip oyun yapmışlar. Çocuklar doğuyor, hastalık, hava durumu gibi etmenler de var. Çok detaylı ve zeka gerektiren oyun olmuş.
İki şekilde kötü sonla bitiyor. Oyunun en başında genel merkez diye bir bina seçiyorsun. O bina enfekte olanlar tarafından ele geçirilince/ yağmacılar binayı yıkınca ya da grubundaki son insan da ölünce oyunu kaybediyorsun. Açlıktan çok işçim ve insanlarım öldü. Belirli süre ve büyüklüğe ulaşınca ordu yardıma falan geliyor.
Rekorum Küçükçekmece Marmaray'ın oradaki minibüs duraklarında 100 gün yaşadım sonra herkes açlıktan öldü.
Ekli dosyayı görüntüle 88829
İlginç bir oyunmuş , adı ne peki ?Bunun sebebi oyunun 2030 yılında geçmesi. Salgın kıyameti kopmuş, binalar her şey gitmiş. Hafif hikayesini anlatayım
Mesela burası Kayaşehir Otobüs Peronları ve aynısı. Sadece o dünyanın yıkıldığı salgının vurduğu hissini vermek için yapılmış
Ekli dosyayı görüntüle 88822
2024-25 yıllarında salgın çıkıyor. Devlet herkesi sığınıklara gönderiyor. Sığınakta yaşayanlar 2030'a kadar yaşadıktan sonra umutlarını kesiyorlar. Kimse gelmiyor, kimse iletişim kurmuyor. Tam oyunun başlangıcında bir telsiz konuşması duyuyoruz. Sığınaktakiler, çözüm bulmak üzereyiz herkes sığınakları terk etsin ve bina inşa edin diye orada oyun başlıyor. Görevimiz, ortalama 40-50 (sayılarda oyun başında istediğiniz gibi ayarlama yapabiliyorsunuz) insana liderlik etme. Binaları araştırma, binaları yeniden yapma, sınırlı yemekle hayatta kalma, yağmacılar var onlara karşı durma, hayatta kalan diğer insanlarla temasa geçme derken çok derin oynanışa sahip oyun yapmışlar. Çocuklar doğuyor, hastalık, hava durumu gibi etmenler de var. Çok detaylı ve zeka gerektiren oyun olmuş.
İki şekilde kötü sonla bitiyor. Oyunun en başında genel merkez diye bir bina seçiyorsun. O bina enfekte olanlar tarafından ele geçirilince/ yağmacılar binayı yıkınca ya da grubundaki son insan da ölünce oyunu kaybediyorsun. Açlıktan çok işçim ve insanlarım öldü. Belirli süre ve büyüklüğe ulaşınca ordu yardıma falan geliyor.
Rekorum Küçükçekmece Marmaray'ın oradaki minibüs duraklarında 100 gün yaşadım sonra herkes açlıktan öldü.
Ekli dosyayı görüntüle 88829
Infection Free Zone. Yabancı yapım bir oyun ve Dünyanın her köşesinde salgını oynayabiliyorsunİlginç bir oyunmuş , adı ne peki ?
Bugün bu oyunu aldım. Uydu görüntüsü sayesinde gerçek yerlerde salgında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Evet Türkiyedeki en köşedeki mahallelerde var. Küçükçekmecede Salgın çıkartacağım!!
Oyunun açıklaması:
Dünyadan herhangi gerçek bir bölge seçin. Operasyon üssünüzü seçin, ardından kendi kendine yetebilen bir yerleşim yeri oluşturmak için etrafınızdaki binaları yeniden inşa edin ve yeniden uyarlayın. Ve gece çöktüğünde - bölgeyi enfeksiyonlulara karşı koruyun!
![]()
Infection Free Zone Steam'de %20 İndirimli
Dünyadan herhangi gerçek bir bölge seçin. Operasyon üssünüzü seçin, ardından kendi kendine yetebilen bir yerleşim yeri oluşturmak için etrafınızdaki binaları yeniden inşa edin ve yeniden uyarlayın. Ve gece çöktüğünde - bölgeyi enfeksiyonlulara karşı koruyun!store.steampowered.com
Şaka bi yana o kadar az oyunumun arasında bu oyunda var sadece ben oynuyorum zannediyordum . Ben complete edition paketi ile beraber %50 indirimle 8 dolara almıştım . Gayet güzel oyun . Güzel tercih .Infection Free Zone. Yabancı yapım bir oyun ve Dünyanın her köşesinde salgını oynayabiliyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.