Tema düzenleyici

Oyun Sohbeti ve Oyun İçi Fotoğraflar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hat.76o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunlar da benim oyunlarım bilgisasayar oyunlarım bunlar
1000046670.png
bunlar oyunlarım
1000046671.png
1000046672.png

1000046674.png
1000046675.png
1000046676.png
1000046677.png

Kanka en alttaki Fotoda Feyza Sokak ve Okul yolu Caddesi kesişmiş ya , oralara yakınım ben ama tam oralarda değil 😀

Gece loota çıkarsan , bizim evi yağmalama hahahahahah

Bu arada yollar filan tamam da binaların alakası yok . Gene bu kadar bilinmeyen ve doğru düzgün Google Street View görüntüsü olmayan yeri , hemen hemen güzel yapmışlar
Bunun sebebi oyunun 2030 yılında geçmesi. Salgın kıyameti kopmuş, binalar her şey gitmiş. Hafif hikayesini anlatayım

Mesela burası Kayaşehir Otobüs Peronları ve aynısı. Sadece o dünyanın yıkıldığı salgının vurduğu hissini vermek için yapılmış

20251029194642_1.jpg

2024-25 yıllarında salgın çıkıyor. Devlet herkesi sığınıklara gönderiyor. Sığınakta yaşayanlar 2030'a kadar yaşadıktan sonra umutlarını kesiyorlar. Kimse gelmiyor, kimse iletişim kurmuyor. Tam oyunun başlangıcında bir telsiz konuşması duyuyoruz. Sığınaktakiler, çözüm bulmak üzereyiz herkes sığınakları terk etsin ve bina inşa edin diye orada oyun başlıyor. Görevimiz, ortalama 40-50 (sayılarda oyun başında istediğiniz gibi ayarlama yapabiliyorsunuz) insana liderlik etme. Binaları araştırma, binaları yeniden yapma, sınırlı yemekle hayatta kalma, yağmacılar var onlara karşı durma, hayatta kalan diğer insanlarla temasa geçme derken çok derin oynanışa sahip oyun yapmışlar. Çocuklar doğuyor, hastalık, hava durumu gibi etmenler de var. Çok detaylı ve zeka gerektiren oyun olmuş.

İki şekilde kötü sonla bitiyor. Oyunun en başında genel merkez diye bir bina seçiyorsun. O bina enfekte olanlar tarafından ele geçirilince/ yağmacılar binayı yıkınca ya da grubundaki son insan da ölünce oyunu kaybediyorsun. Açlıktan çok işçim ve insanlarım öldü. Belirli süre ve büyüklüğe ulaşınca ordu yardıma falan geliyor.

Rekorum Küçükçekmece Marmaray'ın oradaki minibüs duraklarında 100 gün yaşadım sonra herkes açlıktan öldü.

20251028190942_1.jpg

Bunun sebebi oyunun 2030 yılında geçmesi. Salgın kıyameti kopmuş, binalar her şey gitmiş. Hafif hikayesini anlatayım

Mesela burası Kayaşehir Otobüs Peronları ve aynısı. Sadece o dünyanın yıkıldığı salgının vurduğu hissini vermek için yapılmış

Ekli dosyayı görüntüle 88822

2024-25 yıllarında salgın çıkıyor. Devlet herkesi sığınıklara gönderiyor. Sığınakta yaşayanlar 2030'a kadar yaşadıktan sonra umutlarını kesiyorlar. Kimse gelmiyor, kimse iletişim kurmuyor. Tam oyunun başlangıcında bir telsiz konuşması duyuyoruz. Sığınaktakiler, çözüm bulmak üzereyiz herkes sığınakları terk etsin ve bina inşa edin diye orada oyun başlıyor. Görevimiz, ortalama 40-50 (sayılarda oyun başında istediğiniz gibi ayarlama yapabiliyorsunuz) insana liderlik etme. Binaları araştırma, binaları yeniden yapma, sınırlı yemekle hayatta kalma, yağmacılar var onlara karşı durma, hayatta kalan diğer insanlarla temasa geçme derken çok derin oynanışa sahip oyun yapmışlar. Çocuklar doğuyor, hastalık, hava durumu gibi etmenler de var. Çok detaylı ve zeka gerektiren oyun olmuş.

İki şekilde kötü sonla bitiyor. Oyunun en başında genel merkez diye bir bina seçiyorsun. O bina enfekte olanlar tarafından ele geçirilince/ yağmacılar binayı yıkınca ya da grubundaki son insan da ölünce oyunu kaybediyorsun. Açlıktan çok işçim ve insanlarım öldü. Belirli süre ve büyüklüğe ulaşınca ordu yardıma falan geliyor.

Rekorum Küçükçekmece Marmaray'ın oradaki minibüs duraklarında 100 gün yaşadım sonra herkes açlıktan öldü.

Ekli dosyayı görüntüle 88829
sabancı üniversitesi kampüsü bence iyi bir yer olabilir. yakınında mcdonalds falan var. orayı deneyin

Ekli dosyayı görüntüle 88822

Ekli dosyayı görüntüle 88829
İlginç bir oyunmuş , adı ne peki ?

İlginç bir oyunmuş , adı ne peki ?
Infection Free Zone. Yabancı yapım bir oyun ve Dünyanın her köşesinde salgını oynayabiliyorsun
Bugün bu oyunu aldım. Uydu görüntüsü sayesinde gerçek yerlerde salgında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Evet Türkiyedeki en köşedeki mahallelerde var. Küçükçekmecede Salgın çıkartacağım!!

Oyunun açıklaması:

Dünyadan herhangi gerçek bir bölge seçin. Operasyon üssünüzü seçin, ardından kendi kendine yetebilen bir yerleşim yeri oluşturmak için etrafınızdaki binaları yeniden inşa edin ve yeniden uyarlayın. Ve gece çöktüğünde - bölgeyi enfeksiyonlulara karşı koruyun!

Konu sahibi
Infection Free Zone. Yabancı yapım bir oyun ve Dünyanın her köşesinde salgını oynayabiliyorsun
Şaka bi yana o kadar az oyunumun arasında bu oyunda var sadece ben oynuyorum zannediyordum . Ben complete edition paketi ile beraber %50 indirimle 8 dolara almıştım . Gayet güzel oyun . Güzel tercih .

Geri
Üst Alt