Tema düzenleyici

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

Konu sahibi
Bunu İETT'ye sormayı düşünüyorum. Evet API ücretsiz fakat kamu kuruluşu olduğu için az da olsa bir risk var gibi duruyor.

Web sürümünden farklı olarak çok özellik olmayacak. Duraktaki QR kod ile durağa yaklaşan araçları göre ve araçtayım (araç hakkında anlık yoğunluk, klima bilgisi ekleme) özellikleri düşünüyorum. Tabi daha yol haritasını belirlemedim. Şu an ne yapacağımı planlıyorum.

Evet.
Bol şans hayırlısı olsun umarım işin içinden uğraştığına değecek en iyi şekilde çıkarsın. Destekçiyiz

Konu sahibi
Yeni özellike devreye girmiş. Durak kodunu yazınca o durağa gelecek otobüsler haritada listeleniyor

Ekran görüntüsü 2025-07-26 140337.png

Ve üzerlerine tıklayınca kaç dakika sonra olacağını da gösteriyor

Ekran görüntüsü 2025-07-26 140433.png

Ekran görüntüsü 2025-07-26 140523.png

Ekran görüntüsü 2025-07-26 140634.png

Bir de, öneri olarak bir şey sunacağım.

IMG_3445.jpeg

Telefondan girince alt panel dikey olarak çok yer kaplıyor. Biliyorum, gizleme var ama yine de panel yatay olarak genişletilebilir bence. Kutucuklar zaten olması gerekenden geniş. İki sütun gibi yapılabilir gibi duruyor rahatlıkla. Tabi düşük çözünürlüklü telefonlar sıkıntı çıkarmaz ise. Bunun da çözümü varsa bilemiyorum. Ben Windows tarafında amatör olarak C# ve WPF ile uğraşıyorum sadece. İnternet uygulamaları konusunda kapsamlı bilgiye sahip değilim.

Son düzenleme:

Ekli dosyayı görüntüle 75028

Telefondan girince alt panel dikey olarak çok yer kaplıyor. Biliyorum, gizleme var ama yine de panel yatay olarak genişletilebilir bence. Kutucuklar zaten olması gerekenden geniş. İki sütun gibi yapılabilir gibi duruyor rahatlıkla. Tabi düşük çözünürlüklü telefonlar sıkıntı çıkarmaz ise. Bunun da çözümü varsa bilemiyorum. Ben Windows tarafında amatör olarak C# ve WPF ile uğraşıyorum sadece. İnternet uygulamaları konusunda kapsamlı bilgiye sahip değilim.
Öneri için teşekkürler. Aklımda vardı, ilerleyen zamanlarda düzenleyeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 75028

Elimden geldiği kadar küçülttüm. Tekrar kontrol edebilirsiniz. Ağustos'un ortasına kadar şehir dışında olacağım için çok aktif olamayabilirim, bilginiz olsun.
Hocam istanbuldan sonra izmire odaklinacaksiniz heralde?
Evet, öyle olacak.

Geri
Üst Alt