doğru başlığı bulamadığımdan ötürü buraya yazıyorum. e-3'e citaro verilmiş?!?!
(-503) var. E-3 hattının 2. İuaş aracı yerine verilmiş. Arıza yapmış olabilirEkli dosyayı görüntüle 79601
doğru başlığı bulamadığımdan ötürü buraya yazıyorum. e-3'e citaro verilmiş?!?!
Umarım düşündüğüm şeydirSitemizde yakında büyük bir gelişme olacak. Takipte kalın![]()
Geleceği tahmin ettim galiba@TheBusSpotting 'in destekleriyle (kendisine buradan da çok teşekkürler) sitemiz artık kendi domaini ve hostingi ile hizmet vermekte.
otobus34.site adresinden sitemize ulaşabilirsiniz.
Vercel.app adresi ile giremeyeceksek sık kullananları düzenleyeyim@TheBusSpotting 'in destekleriyle (kendisine buradan da çok teşekkürler) sitemiz artık kendi domaini ve hostingi ile hizmet vermekte.
Yönlendirme sağladım.Vercel.app adresi ile giremeyeceksek sık kullananları düzenleyeyim
Tamamdır az önce hata alınca sorayım dedimYönlendirme sağladım.
Ben de 7-8 dakika öncesine kadar mobil app'te 404 error alıyordum, sebebi bu muyduTamamdır az önce hata alınca sorayım dedim
Evet ondandı. Hemen ardından yönlendirmeyi aktifleştirdim.Ben de 7-8 dakika öncesine kadar mobil app'te 404 error alıyordum, sebebi bu muydu
Acaba geçmişteki deparlar da eklenecek mi çok güzel gözüküyordu@TheBusSpotting 'in destekleriyle (kendisine buradan da çok teşekkürler) sitemiz artık kendi domaini ve hostingi ile hizmet vermekte.
Acaba geçmişteki deparlar da eklenecek mi çok güzel gözüküyordu
@TheBusSpotting böyle bir şey yazmştı. korvenus.com adresinden oraya da erişebileceksiniz sanırım. Kendisi daha iyi yanıt verir. Onu ben geliştirmiyorum.Test sayfası yayına alındı, şimdilik sadece yazılar göreceksinizÇarşamba günü, bir aksilik olmaz ise, uygulamanın ilk halini yayınlayacağım.
Teşekkürler.
Uygulamayı yayına almadan önce HTML, css ve js dosyaları ile birleştirip yapmam gerekiyor. Şu anda flutter kullanıyorum ancak IIS tarafında sıkıntı çıkartabileceği düşüncesiyle birlikte bir dönüşüm gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Detaylar haftaya belli olur. Çarşamba günü işten çıktıktan sonra ilk işim projeyi tamamlamak olacak. Ondan sonrasında ise gerekli duyurular ile birlikte projemi duyurmuş olacağımAcaba geçmişteki deparlar da eklenecek mi çok güzel gözüküyordu
Hocam artık İzmir için bekliyoruz@TheBusSpotting böyle bir şey yazmştı. korvenus.com adresinden oraya da erişebileceksiniz sanırım. Kendisi daha iyi yanıt verir. Onu ben geliştirmiyorum.
2 günün ardından servis kodu düzelmiş. Normal İUAŞ gibi gözüküyor artıkBu araç neden iki gündür İETT aracıymış gibi davranıyor? Seferlerine tekrar geri döndükten sonra hiç İUAŞ servis kodunu aldığını görmedim.
Şuan yazarken fark ettim. Servis kodu da değişiyor 4891 ve 4892 olarak İETT'ye mi bağlandı araç yoksa şoför bulamadığı için İETT mi yönetiyor?
Ekli dosyayı görüntüle 79773
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.