Tema düzenleyici

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

Ekran Resmi 2025-08-29 23.12.49.png

doğru başlığı bulamadığımdan ötürü buraya yazıyorum. e-3'e citaro verilmiş?!?!

Konu sahibi
Konu sahibi
Acaba geçmişteki deparlar da eklenecek mi çok güzel gözüküyordu
Test sayfası yayına alındı, şimdilik sadece yazılar göreceksiniz :) Çarşamba günü, bir aksilik olmaz ise, uygulamanın ilk halini yayınlayacağım.

Teşekkürler.
@TheBusSpotting böyle bir şey yazmştı. korvenus.com adresinden oraya da erişebileceksiniz sanırım. Kendisi daha iyi yanıt verir. Onu ben geliştirmiyorum.

Acaba geçmişteki deparlar da eklenecek mi çok güzel gözüküyordu
Uygulamayı yayına almadan önce HTML, css ve js dosyaları ile birleştirip yapmam gerekiyor. Şu anda flutter kullanıyorum ancak IIS tarafında sıkıntı çıkartabileceği düşüncesiyle birlikte bir dönüşüm gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Detaylar haftaya belli olur. Çarşamba günü işten çıktıktan sonra ilk işim projeyi tamamlamak olacak. Ondan sonrasında ise gerekli duyurular ile birlikte projemi duyurmuş olacağım :)

Konu sahibi
Bu araç neden iki gündür İETT aracıymış gibi davranıyor? Seferlerine tekrar geri döndükten sonra hiç İUAŞ servis kodunu aldığını görmedim.

Şuan yazarken fark ettim. Servis kodu da değişiyor 4891 ve 4892 olarak İETT'ye mi bağlandı araç yoksa şoför bulamadığı için İETT mi yönetiyor?

Ekran görüntüsü 2025-09-01 094953.png

Konu sahibi
Bu araç neden iki gündür İETT aracıymış gibi davranıyor? Seferlerine tekrar geri döndükten sonra hiç İUAŞ servis kodunu aldığını görmedim.

Şuan yazarken fark ettim. Servis kodu da değişiyor 4891 ve 4892 olarak İETT'ye mi bağlandı araç yoksa şoför bulamadığı için İETT mi yönetiyor?

Ekli dosyayı görüntüle 79773
2 günün ardından servis kodu düzelmiş. Normal İUAŞ gibi gözüküyor artık

Ekran görüntüsü 2025-09-02 151258.png

Geri
Üst Alt