Niye açılmıyor hocam çok bekletiyorMerhaba, güncelleme yapıldı. Hat deparları ve güzergahları eklendi. Detayları inceleyerek öğrenebilirsinizKalın sağlıcakla...
İETT Hat Güzergahları
otobus34.site
Niye açılmıyor hocam çok bekletiyorMerhaba, güncelleme yapıldı. Hat deparları ve güzergahları eklendi. Detayları inceleyerek öğrenebilirsinizKalın sağlıcakla...
İETT Hat Güzergahları
otobus34.site
İlk yüklemede biraz beklemeniz gerekiyor. Dosya çok büyük.Niye açılmıyor hocam çok bekletiyor
3 dakika geçti hala aynıSadece bende mi dakikalarca dönüp dönüp kalıyor. Güncelleme gelmeden önce böyle değildi. Yoksa sosyal medya yavaşlatmaları bu siteyi de mi etkiledi
Ekli dosyayı görüntüle 80931
Şu an bant daraltması var ülke genelinde. Olayları az buçuk tahmin edebiliyorsunuzdur.
DNS discorda sorunsuz girebilmesi için aylardır ayarlıDNS adresinizi 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 olarak belirleyin. Telefon kullanıyorsanız Cloudflare Warp kullanın.
Sunucu Bursa tabanlı bir de onu da unutmamak lazımDNS discorda sorunsuz girebilmesi için aylardır ayarlı
Şu an bant daraltması var her şeyde, işler aksadı yüksek oranda.Ben geçmiş seferleri görüntüleyemiyorum. İlk Bostancı istikametli 19-1 seferine bakacaktım ama tarih ve 19 yazdım, veri bulunamadı diyor
Geçmiş seferler etkilenmedi bundan. Eğer bugünün tarihini aratıyorsanız çıkmaz. Bugünün verileri bir sonraki günün sabahında sisteme işlenmekte.Ben geçmiş seferleri görüntüleyemiyorum. İlk Bostancı istikametli 19-1 seferine bakacaktım ama tarih ve 19 yazdım, veri bulunamadı diyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.