Canlı otobüs kaydı gelir inşallah
50A’da yankesici izlemek istiyorum

Epey merak yaratmışızNiyeyse kendimi tutamıyorum şunu söyleyeceğim . Tolga abi attığından beri içimde tutuyorum . Çünkü çok salakça bir fikir gibi gözüküyor .
Soru işaretli , blurlanmış görsel sanki bir garaj işaretine benziyor . Acaba basınca o tuşa garajları mı gösterecek haritada ? Benim düşüncem tabi , gerçi böyle bir şey olsa niye sürpriz yazsın
Nasıl yani günlük yolcu sayısı değilse ne kaldı kiEpey merak yaratmışızŞu ana kadar yazılan tahminlerden biri tutmadı. Bir şeye alternatif olacak onu söyleyeyim. Mevcutta bulunan hiç bir özellik kaybolmayacak.
Mevcut her şeyin karışımı gibi düşün. Bence artık tahmin edilebilir.Nasıl yani günlük yolcu sayısı değilse ne kaldı ki
Tüm özellikleri kullanarak haritada canlı filtreleme yapmaMevcut her şeyin karışımı gibi düşün. Bence artık tahmin edilebilir.
Onu da çözmeye çalışacağım.Hat adına göre filtreleme yaparken hatta çalışan İETT ÖHO filtreleri çalışmıyordu ayrı fonksiyonlardı onlar mı düzeldi
DeğilTüm özellikleri kullanarak haritada canlı filtreleme yapma
Mesela hat 500T
ÖHO
Birde Mesela Isuzu Marka filtreleme eklenmiştir
Birde durak kodunu girdik mi haritada araç kalmaz![]()
Hiçbir şey kalmadı ki başka
Her şey biraz fazla oldu. Bazı özelliklerin karışımı. Şu an mevcut bir şeye alternatif olacak.Mevcut her şeyin karışımı gibi düşün. Bence artık tahmin edilebilir.
Abi gece uyuyamam lütfen söyle şunuHer şey biraz fazla oldu. Bazı özelliklerin karışımı. Şu an mevcut bir şeye alternatif olacak.
Tüm ipuçlarını veriyorum. Anlaşılır bence. Beklediğimden çok fazla meraklandı herkes.Abi gece uyuyamam lütfen söyle şunu![]()
Abi sistemi o kadar iyi yapmışsın ki , meraklanmamak elde değil . Bir de heh şimdi bu sistem tam oturdu dediğimiz vakit , sen daha iyisini bulmayı başarıyorsun . Helal olsunBeklediğimden çok fazla meraklandı herkes.
99-221 dirildi herhalde.99-221 34AD5518 harita Şimdi konum
Teşekkürler. Artık son noktaya geldim galiba. Android ve İzmir tarafına yoğunlaşacağım.Abi sistemi o kadar iyi yapmışsın ki , meraklanmamak elde değil . Bir de heh şimdi bu sistem tam oturdu dediğimiz vakit , sen daha iyisini bulmayı başarıyorsun . Helal olsun
Spam yapma yoksa banlamak zorunda kalacağım97-221 34AD5518 harita Şimdi konum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.